Více informací
Bydlení

​Moderní sedací soupravy


​Moderní sedací soupravy Dominantou obývacího pokoje je bezesporu sedací souprava. Slouží především k odpočinku, příjemnému posezení a mnohdy i k společenským událostem. Sedací souprava by vám měla ladit s interiérem a zároveň by měla oddělovat jednotlivé části místnosti.
 
Vybíráme sedačku
Na českém trhu existuje nepřeberné množství typů sedacích souprav. Různé barvy, tvary, materiál, velikost a celkové provedení. Při výběru se v první řadě zaměřujeme na prostorové možnosti dané místnosti. Sedačky 3+2+1 by nám v žádném případě neměly bránit ve volném průchodu a tvořit tak překážku v interiéru. Jako druhý bod doporučuji vyzkoušet sedačku, jak se v ní sedí, ale např. i polehává. Pohodlí a komfort jsou v tomto směru velice důležité.
Samozřejmě vybírejte i podle barevného provedení. Už jste slyšeli, že by nám sedačka měla ladit především s podlahovou krytinou? Ano, a dokonce i s nábytkem.
Naprosto IN jsou minimalistické tvary, bílá, vanilková, šedá, krémová, černá a tmavě modrá barva. Jednoduchost, jednobarevnost a elegance.
 
Rohová sedací souprava Greco

Velikost interiéru
Do menších prostor je vhodné zvolit sedací soupravy, které nebudou překážet a budou disponovat prodlouženou částí pro nohy. Takovým typem sedaček ušetříte prostor.
Velkým prostorům vévodí např. rohové nebo i větší rozkládací sedací soupravy. Pokud toužíte po eleganci, zvolte koženou nebo koženkovou sedačku s dřevěnými nebo kovovými nožičkami.
Kvalitnější a luxusnější sedací soupravy mívají polohovací opěrky zad, naprosto geniální pro relaxování a odpočinek. Další vychytávky jsou např. sklopné opěrky na ruce, vysouvací podnožník, odkládací polička po straně nebo zadní části pohovky apod.


Rohová sedací souprava Pallazzo

Exkluzivní sedací soupravy Modena 3R + 1N

 
Trendy materiál
Víte, jaký materiál je v poslední době trendy? K nejmodernějším a zároveň k nejoblíbenějším materiálům patří bezpochyby kůže, tedy přírodní materiál, který se velice dobře přizpůsobuje klimatickým podmínkám. Kožené soupravy zažívají doslova boom a není tedy divu, že na velkou poptávku reaguje rozsáhlá nabídka. Máte z čeho vybírat.
 
Srdce domova
Sedací soupravy jsou opravdu dominantou obývacího pokoje a mnohdy i celého domova (spolu s jídelním stolem), proto bychom se neměli bát do ní trochu víc zainvestovat. Pořiďte si takovou sedačku, která zcela vyhoví vašemu stylu, prostorovým možnostem a veškerých vašich požadavků.
 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: