Více informací
Bydlení

Čím praktičtější, tím lepší


Čím praktičtější, tím lepší

Každá společnost by se měla snažit, aby dobře prosperovala a neustále dosahovala svých stanovených cílů. Podnik by však neprosperoval bez svých zaměstnanců, proto se snažte se svými pracovníky dobře vycházet. Samozřejmě je nutné, aby z vás měli jistý respekt, ale pokud budou zaměstnanci chodit do práce s odporem, často dosáhnete jenom toho, že vám zanedlouho přistane na stole výpověď. V době současného nedostatku pracovní síly může výpověď znamenat hotový krach společnosti. Zkuste proto o své zaměstnance pečovat a sem tam jim udělejte radost.

Nemusíte jim však dávat mimořádná volna, ale stačí, když je jednou za čas obdarujete něčím hezkým – třeba nějakými reklamními předměty, které necháte vyrobit. Reklamní předměty potěší (pokud jsou v praktické podobě) a vy tak najednou smetete „dvě mouchy jednou ranou“ – potěšíte a udržíte své pracovníky a uděláte si dobrou reklamu. Jen to chce vymyslet, které reklamní předměty budou pro zaměstnance to pravé.

Držte se praktičnosti – vyhněte se blokům a samolepkám

Většina společností se při výběru reklamních předmětů ohlíží jen a pouze na cenu. Je sice skvělé, že se snaží dobře hospodařit, ale většinou se tak sáhne po těch nejlevnějších předmětech, které jsou však bohužel nejméně praktické a které obdarovaný zaměstnanec vyhodí do prvního koše, který uvidí, když odejde z práce. Budou to tak vyhozené peníze společnosti, které se pak získávat budou opravdu velice těžce.

Proto při výběru dbejte na praktičnost – cenu nechte až druhořadou. Mezi velice oblíbené reklamní předměty patří rozhodně propisky. Těch v domácnostech není nikdy dost. Navíc se propiska nosí třeba v dámských kabelkách, a tak se reklama bude šířit jako blesk. Kupodivu však bloček není to pravé, co byste měli zvolit při objednávce firemních předmětů. Bloček se většinou hodí do šuplíku a tam také zůstane. Místo něj objednejte reklamní hrnky – ty se přece nikdy nevyhodí. Trochu netradiční, avšak velice vkusnou a praktickou, formou jsou dnes reklamní tašky. Potiskněte si své tašky vlastním logem firmy a sledujte, jak reklama na ulici bude chodit doslova sama.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: