Více informací
Bydlení

​Přemýšlíte o nové podlaze? Poradíme vám!


​Přemýšlíte o nové podlaze? Poradíme vám! Každá podlaha ztrácí v průběhu let svůj originální lesk. Pokud se o ni pravidelně nestaráte a neudržujete ji, postupem času se na ní usadí nečistoty, které pak samozřejmě mají vliv na její celkový vzhled. Chcete-li si podlahu vyměnit za kvalitnější, která déle vydrží, pojďte si s námi vybrat tu pravou.
 
Vinylová podlaha
Vinylové podlahy mají díky své úpravě vyšší odolnost, ale i tak jim je dobré jednou za čas dopřát trochu péče. V poslední době jsou čím dál více vyhledávané a oblíbené. Proč? V první řadě je to jejich vysoká odolnost a v neposlední samozřejmě jednoduchá údržba. Co u tohoto druhu podlahy zajisté oceníte, jsou měkké a tiché došlapy. Existují i vinylové desky s minerálním jádrem, u kterých se vám osvědčí voděodolnost, budete je moci položit i v kuchyni nebo v koupelně. Mimo to jsou kompatibilní s podlahovým vytápěním, máte široký výběr motivů, skvěle pohlcují zvuk a pokládají se poměrně snadno a rychle. Pokud se rozhodnete o pokládku svépomocí, investujte určitě do tzv. podlahy click, která vám ušetří spoustu času a námahy. Výběr vinylové podlahy podléhá nejen tomu, co se vám zrovna líbí, ale i designu celé místnosti.


 
Dřevěná podlaha
Chcete-li si zvolit podlahu, která vám vydrží i několik desetiletí, vsaďte na dřevo. Sice se o dřevěnou podlahu budete muset hodně starat a udržovat jí, ale výsledek bude stát za to. Dřevěné podlahy stále představují evergreen mezi podlahami. Je nadčasová, nepodléhá módním trendům a díky jedinečné kresbě nikdy neomrzí. Mezi výhody se řadí univerzálnost, originalita, trvanlivost (záleží na tvrdosti dřeva), prodyšnost a charakteristická vůně. Dřevo se hodí opravdu do každého interiéru.



Laminátová podlaha
Laminátová podlaha a podlahy z přírodního dřeva nejsou určeny pro instalaci v místnostech s vysokou vlhkostí. V současné době zažívají velký boom, a to jednak kvůli své praktické stránce. V dnešní době je velmi důležitým prvkem kvalita a design, což tyto kolekce naprosto splňují. Máte z čeho vybírat, dekorů je celá řada. Např. napodobující kámen, přes autentický dekor dřeva nebo i abstraktní a moderní kousky do extravagantních interiérů.

Základem každého domu i bytu je vždy dobře zvolená podlaha, která tvoří základnu pro zbytek vybavení. Díky podlahám se stane z každého příbytku příjemné, útulné, praktické a domácí útočiště. Podlahy Brno ví, jaký typ si vybrat.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: