Více informací
Bydlení

​Dveře pro moderní a bezpečnou domácnost


​Dveře pro moderní a bezpečnou domácnost Abyste se o svůj domov nemuseli strachovat, např. když budete v noci spát, pojedete na dovolenou nebo necháte děti doma samotné, je dobré zabezpečit domácnost kvalitními bezpečnostními dveřmi. Aby váš interiér nevypadal jako doupě, je vhodné zvolit moderní typ dveří. Máte z čeho vybírat.
 
Bezpečí
Domov v bezpečí je přáním každého z nás. Před nezvanými „hosty“ vás ochrání kvalitní bezpečnostní dveře. Standardní dveře se dají snadno vypáčit nebo dokonce lehce vysadit. Pokud ovšem zvolíte dostatečné bezpečnostní prvky splňující parametry minimálně dvou nebo tří bezpečnostních tříd, šance na vloupání se rapidně sníží. Důležitý je také materiál a konstrukce dveří, díky kterým nelze dveře třeba prokopnout. Vybrat si můžete mezi kovovými či dřevěnými dveřmi.
Firma Gerbrich se zabývá výrobou interiérových dveří včetně obložkových zárubní. Tato ryze česká firma dbá na maximální kvalitu, služby, záruku a v neposlední řadě i tradici. Máte-li atypický rozměr a tvar dveří, není problém vyrobit.
Firma HT dveře dodává a montuje dveře již od roku 1993. Mezi nejžádanější typy patří dveře Premium bezpečnostní třídy tři a protihlukové izolaci 28dB a dveře Magnum, které jsou protipožární a navíc utlumí hluk 44dB. Oba typy dveří mají patnáct uzamykatelných bodů, to není zrovna málo.
 


Moderní domácnost
Dveře tvoří nejen funkční prvek každého obytného i komerčního prostoru, v neposlední řadě se postarají i look vnitřního prostoru. Na výběru dveří zkrátka záleží. Dobře zvolená barva a provedení perfektně dokreslí design interiéru. Dveře nevybírejte až na konci rekonstrukce nebo stavby. Barva dveří spolu s barvou podlah tvoří podstatnou část interiéru. Prosklené dveře se postarají o prosvětlenou místnost, naopak celodřevěné o útulný a hřejivý pocit.
Hlavním úkolem dveří je již zmíněná bezpečnost, ochrana před hlukem, zachování soukromí a teploty v místnosti a oddělení jednotlivých prostorů. Doma si potřebujete většinou odpočinout, proto je hluk velmi nepříjemným faktorem. Pokud máte např. v panelovém domě hlučný výtah, váš byt je v blízkosti vchodových dveří, nebo máte hlučné sousedy, využijte nabídky dveří se zvukovou izolací.
 
Dřevěné nebo prosklené?
Tzv. plné dveře se nejčastěji dávají do místností, ve kterých je nutné vytvořit soukromí a útulný styl. Tento typ dveří je nejvhodnější do ložnic, na toaletu a koupelen.
Prosklené dveře jsou velice efektivní a moderní. Dodávají interiéru luxusní vzhled. Nejčastěji se využívá matné sklo, anebo čiré sklo s částečným pískováním. 
Při výběru dveří určitě kromě technických parametrů neopomínejte řešit ani design. I účelové a technické dveře mohou vypadat krásně a oživit celý interiér domácnosti. Dveře jako takové můžete sladit nejen s interiérem a dekorem, ale také pomocí kování.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: