Více informací
Bydlení

Bezpečnostní dveře – chrání majetek a bezpečí vašeho domova


Bezpečnostní dveře – chrání majetek a bezpečí vašeho domova Pokud se chcete doma cítit maximálně v bezpečí, je nutné, abyste svůj domov chránili kvalitními bezpečnostními dveřmi. Bohužel dnešní doba je jiná, plná násilí a bohužel i nezvaných hostů. Nevíte si rady, jaké dveře pro vás budou ty pravé? V následujících řádcích se dočtete, co je důležité při výběru bezpečnostních dveří, jaké vybrat, aby vaše domácnost byla opravdu chráněná. První a základní stopka před zloději jsou kvalitní vchodové bezpečnostní dveře. A když dveře, tak od českého výrobce s třicetiletou tradicí.
 
Začínáme s výběrem
V první řadě je důležité, ujasnit si, kde budou dveře umístěny. Budete chránit byt nebo dům? Bezpečnostní dveře do bytu vedou z bytu na společnou chodbu a bezpečností dveře do domu vedou z domu přímo do ulice. Tyto dveře musí být přizpůsobeny i vlivům počasí. Je na vašem vkusu a možnostech, zda si vyberete dveře jednokřídlé nebo dvoukřídlé. Standardní rozměr dveří je 80/197 cm, popř. 90/197 cm, avšak můžete si nechat vyrobit bezpečností dveře na míru.
Vchodové dveře do bytu a do domu se mimo jiné odlišují i svým zpracováním, zvukovou izolací, protipožární odolností a tepelnou izolací.
 
Dveře do bytu
Jestliže bydlíte v činžovním nebo panelovém domě, zkuste vchodové bezpečnostní dveře do bytu SD 101. Proč právě tento typ? Montují se jak do nové, tak i do původní zárubně. Ochrání vás nejen před zloději, ale také před hlukem a navíc oceníte i jejich výbornou tepelnou izolaci. Je na vás, jestli sáhnete po moderním povrchu z lamina, dýhy nebo H-dexu. Vstupní dveře by měly být odolné proti kouři, ohni, poškrábání, vloupání apod. Vybrat si můžete z celé řady barevného provedení od tmavých odstínů po bílou barvu.
 
Dveře do domu
Masivní bezpečnostní dveře do domu máte na výběr z různých typů prosklení nebo světlíků. Dveře mají perfektní zvukovou izolací, kvalitní zárubně a k dostání jsou v různých tvarech, typů a provedení.
Celkem existuje šest bezpečnostních tříd, které vychází z norem ČSN EN 1627 až ČSN EN 1630. Podle splňované třídy se samozřejmě odvíjí i jejich pořizující cena. Doporučuji vybrat ze třídy 3, 4  a výše. Vyšší zejména pro ty, kteří mají doma cennosti, obrazy, mince, známky nebo jiné starožitnosti.
 




Doplňky ke dveřím
Kvalitní materiál a trvanlivost dveří hrají také prim ve výběru dveří. Nejlepší jsou dveře s pozinkovaného plechu s pevným ocelovým jádrem. Plech je odolný a nikterak nereaguje na vlhkost nebo různé teplotní výkyvy. Nemusíte mít obavy z jejich vzhledu. Na takové dveře se natahují kvalitní fólie v mnoha variacích různého dekoru. Mezi vhodné doplňky vchodových dveří patří kukátko, čtečka otisků prstů a další elektronické doplňky, které zvýší pohodlí a komfort ovládání a celkového bydlení.
 
Bezpečnostní dveře jako hlavní pomocník při odjezdu na dovolenou. Nejbezpečnější dveře od firmy NEXT.  

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: