Více informací
Bydlení

​Online nákupy pro dámy


​Online nákupy pro dámy  Už jste so něm slyšeli? E-shop Mikaton.cz nabízí široký sortiment povlečení, dekorací, spodního prádla, kabelek, oblečení, hraček, sportu a galanterie. Zkrátka obchod jak dělaný pro ženy. Pánové nezoufejte, i vy si přijdete na své. Výhodou nákupu je nejen široký sortiment nabízeného zboží ale také jednokrokový košík, akční ceny a možnost online nákupu na tabletu, mobilu i počítači. Pohodlně se usaďte a vyberte si.
 
Nádherná ložnice
Spánek je nedílnou součástí našeho života a mnohdy patří bezi oblíbené činnosti většiny z nás. Ruku na srdce, také rádi čerpáte energii v pohodlné posteli? Ke kvalitnímu spánku vám napomůže zdravotně nezávadná matrace a samozřejmě i povlečení, ve kterém budete usínat.  Ložní povlečení se vyrábí z různých druhů materiálů. Mezi nejoblíbenější a nejnakupovanější materiál patří stoprocentní bavlna. Následuje saténové, které je neocenitelné hlavně v letních měsících. Příjemně vás v horkých dnech ochladí. Jedinou nevýhodou je, že tento typ povlečení není vhodné dávat do sušičky. Pravý opak chladivého saténu je flanel, který hřeje a je tak vhodný zejména pro zimní měsíce. Krepové povlečení se nemačká, nekrčí a po vyprání se nemusí žehlit.
Na výběr je nepřeberné množství designu, barevného provedení a velikostí. O trendu v oblasti ložního povlečení není třeba diskutovat. „Frčí“ téměř cokoliv. Je důležité celkově sladit look vaší ložnice. Klasické květy, abstraktní květy, jednoduché puntíky, mandaly, kostky, abstraktní vzory, zvířecí motivy, noční nebe plné hvězd, pohádkové postavičky a mnoho dalších.


 
Dekorace
Když už budete u toho nakupování, doporučuji vám zavítat do kategorie dekorace, která se vám hodí k tomu, aby se váš domov stal útulnějším a modernějším. Velká nabídka levných, kreativních, praktických a krásných dekorací nadchne i vás. Bytový, kuchyňský, koupelnový textil, dekorace do bytu, vzorované i jednobarevné deky apod.
Mezi dekoraci se řadí např. i lapač snů, který se postará o zachycení špatných a zlých snů. Stačí jej zavěsit do prostoru, kde tak celkově doladí interiér. Podle indiánské legendy se špatné sny zachytí v síti a ráno je zahubí denní světlo. Naopak ty dobré sny sklouznou po peříčku přímo do duše spícího.
Proutěný koš ve stylu vintage naopak využijete jako příborník nebo vázu na umělé květiny. Hodí se na stůl, do vitríny, ale i do moderní koupelny nebo dětského pokoje.

Rukodělná tvorba
Ženy, které se v době covidové začínají nudit a hledají si zálibu, co v době pandemie celé dny dělat, ocení oddělení galanterie. Online nakoupíte od jehel, po pletací jehlice, nůžky, zipy, krajky, knoflíky, netkaná textilie, stuhy, látky a celá řada dalších. Nemusíte nikde stát hodinové fronty, stresovat se nákupem, ale v klidu domova vybrat, objednat a čekat na vaši zásilku.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...
VTC nabízí široký výběr pomůcek pro tvořivé ručičky VTC a.s. je největší velkoobchod s kvalitní českou a evropskou textilní galanterií.... více ...
S jakými ptáky se na jaře setkáte v zahradě nejčastěji Kdy začíná jaro? Oficiálně prvním jarním dnem, který je určen astronomickým... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: