Více informací
Bydlení

​Perské koberce - dokonalá investice


​Perské koberce - dokonalá investice Firma Buchara s.r.o. je na českém trhu už od roku 1994. Vyrábí a distribuuje ručně vázané perské koberce. Orientální vzory se v poslední době staly doslova hitem interiérů. Buchara nabízí nejen luxusní ručně vázané koberce, ale také celou řadu služeb spojených právě s tímto originálním a výjimečným zbožím. Toužíte-li po neobvyklém vzoru, jste tady správně. Firma Buchara je schopna vyrobit koberce přímo na míru, tzn. atypický rozměr, barevná kombinace nebo dokonce i váš vlastní návrh.
 
Originální a kvalitní
Zakladatel této firmy pochází přímo z oblasti Persie. S trochou nadsázky by se dalo říct, že mezi koberci „vyrostl“. V jeho rodině se výroba ručně vázaných koberců dětí již několik generací z otce na syna. Firma provozuje svou prodejnu v Praze, kde nabízí více jak 5000 kusů ručně vázaných perských koberců. Vybrat si můžete jak klasické, tak moderní, kruhové, běhouny, hedvábné nebo ručně vyráběné koberce z kůže. Pokud nemáte čas dojet přímo do prodejny v Praze, můžete si jejich nabídku prohlédnout i online.
 
Vyberete si?
Ať už do svého interiéru hledáte metrážový nebo kusový koberec, vždy vybírejte pečlivě. Nejen design, ale zejména kvalita je v tomto případě důležitá. Možná vám na první pohled přijdou všechny koberce stejné, ale není to tak.
Peršan nebo klasický vlněný koberec je cenný kousek, který postupem času získává na hodnotě. Pokud chcete dobře uložit investici, hurá do toho. Při koupi budete mít jistotu, že volíte opravdovou kvalitu. Jedná se tzv. „klenot“ domu a jedinečný originál. Peršan se postará o zútulnění interiéru a celkového looku místnosti (domácnosti, kanceláře či prodejny). Perské koberce https://e-shop.buchara.cz/perske_koberce se hodí např. do obývacího pokoje nebo do ložnice.





Moderní koberce
Moderní koberce https://e-shop.buchara.cz/moderni_koberce jsou kožené, Lori Gabbeh, Nepál, Gabbeh a Chubbi modern, které jsou vyrobeny z přírodních materiálů a barviv. Stejně jako peršan, tak i tyto koberce dokonale oživí interiér. Na první pohled jednoduché a přitom tak originální kousky. Koberce s nízkou hustotou vazby jsou podstatně jednodušší na zhotovení, oproti perským kobercům. Gabbeh koberce jsou jednoduché, s jednobarevným designovým provedením, tudíž dokonalé ve všech moderních interiérech. Gabbehy jsou velice oblíbené do dětského pokoje, zejména kvůli jejich výšce vlasu 1,5 cm. Kvalitní koberce disponují také svou vysokou odolností proti zašpinění, barvenou stálostí a dlouhou životností. Inspirujte se. Určitě si budete umět vybrat!





Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: