Více informací
Bydlení

Foto obraz na plátně vám pomůže navždy uchovat vzpomínku na šťastné chvíle


Foto obraz na plátně vám pomůže navždy uchovat vzpomínku na šťastné chvíle V životě každého z nás nastávají okamžiky štěstí, které bychom si rádi uchovali v paměti navždy. Promoce, maturita, sportovní úspěchy, svatba, narození dítěte i šťastné chvíle, které trávíte se svou rodinou. Bohužel však vzpomínky na tyto události časem stále více blednou, až se stanou dávnou historií. Nyní však můžete tyto vzpomínky znovu oživit pomocí originálního interiérového dekoračního prvku, kterým je obraz na plátně, vyrobený z vašich fotografií. Tento typ efektní a přitom cenově dostupné dekorace je stále oblíbenější součástí moderního bytového designu.


 
Obraz na plátně je nádherná dekorace i skvělý dárek
Pokud vyberete některou z vašich fotografií a necháte si ji vytisknout na plátno, získáte nádherný obraz, který vám na zdi vašeho pokoje bude stále připomínat některé z okamžiků, na kterých vám záleží. Nyní před Vánoci oceníte i další výhody foto obrazu. Může totiž posloužit i jako originální, osobní a přitom cenově dostupný dárek, který vašim nejbližším připomene, jak moc na ně myslíte.
 
Jak se obrazy tisknou na plátno
Tisk na plátno probíhá ve speciálních tiskárnách, které používají více odstínů barevných pigmentů. Výsledný tisk má proto mnohem přirozenější barvy, než jakákoli fotografie vytištěná na běžné foto tiskárně. Je také mnohem trvanlivější a odolnější vůči působení okolí, jako je vlhkost a UV záření. Na rozdíl od běžných papírových fotografií vydrží i více než sto let, aniž by na něm bylo znát působení zubu času. Pokud je navíc ošetřen speciálním akrylovým lakem, je jeho životnost srovnatelná s díly renesančních malířských mistrů.

Nenechte vzpomínky na šťastné okamžiky vašich životů zmizet v zapomnění. Vytvořte z nich nádherné obrazy, které se stanou ozdobou vašeho interiéru a budou vám je stále připomínat.
 


Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: