Více informací
Bydlení

​Dětské povlečení pro krásné sny


​Dětské povlečení pro krásné sny Děti milují zvířátka, autíčka, traktory, princezny a všechny ty krásně barevné a zajímavé obrázky. Oblíbeného hrdinu jim můžeme darovat také na povlečení a dítě bude každý den chodit spát se svojí milovanou hračkou.



BAVLNA
Toto je nejčastější a nejtypičtější materiál ze kterého je povlečení vyrobeno. Jedná se o přírodní vlákno, které lze získat z bavlníku. Bavlněná pokrývka polštáře a peřiny je velmi oblíbená hlavně pro dobré odsávání potu, ale zároveň i pro svou pohodlnost a dostatečnou prodyšnost. Další bezvadnou vlastností je dobrá trvanlivost barvy, kterou bavlněné povlečení má.

RENFORCÉ BAVLNA
Tato látka je velmi pevná a získává se z česaných vláken bavlny speciálním způsobem a to macerací. Ta probíhá tak, že jsou vlákna jsou namáčena do speciálního roztoku, který odstraní přebytečné vrstvy až zbyde jen samotná velmi silná látka. Dále tento proces zaručí Vašemu prostěradlu dlouhodobou životnost, takže své oblíbené prostěradlo jen tak děti nezničí.

FLANEL
Jedná se o látku, která je 100 % složená opět z bavlny. Tuto tkaninu si rychle oblíbí každé dítě, protože je velmi jemná a na dotek moc příjemná, zkrátka pro kvalitní spánek jak dělaná. Upravuje se metodou zvanou “česání“, kdy vznikne právě již zmíněný jemňounký chlup. Při nižší pokojové teplotě také bezvadně zahřeje.



KREP
Pokud sháníte povlečení, o které se není třeba příliš starat, můžeme doporučit krepový materiál. Jedná se znovu o 100 %bavlněnou látku. Toto povlečení není třeba žehlit, proto je tak jednoduché na údržbu. Dejme si však pozor na to, že ho děti nemusí ocenit, protože každému není na dotek příjemné.

FROTÉ
Dnes se je to opravdu velmi často kupovaná textilie. Je vyrobeno z takzvaného smyčkového materiálu, který vyniká svou pohodlností, jemností a dobrou savostí. Co se týče složení jedná se především o bavlnu a dále potom polyester. Mezi ty nejlepší froté materiály patří mikroplyš, který je velmi podobný sametu.

MIKROVLÁKNO
Pokud hledáte povlečení, pod kterým Vašim dětem nebude v létě takové teplo, mělo by být mikrovlákno dobrá volba. Také pro ty, kteří trpí alergiemi je tento materiál velmi vhodný. Vlákno je vyrobeno ze 100 % polyesteru a při doteku působí “chladivým“ dojmem. Tento materiál se může dotvářet úpravou “peach skin“ a ta Vám zaručí neklouzavost. Také se lze spolehnout na dobrou trvanlivost barev.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: