Více informací
Bydlení

Led žárovky - moderní a velice úsporný způsob osvětlení, kterým ušetříte přibližně 85% spotřebované energie


Led žárovky - moderní a velice úsporný způsob osvětlení, kterým ušetříte přibližně 85% spotřebované energie Výběr osvětlení
Do každé místnosti se hodí různé osvětlení. Jsou situace, kdy celkovou atmosféru interiéru podtrhne teplá záře a naopak existují místnosti, kam musíte dát studené osvětlení. Před nákupem a výběrem LED žárovek je důležité vědět, na co se při výběru zaměřit. Nejnutnější je svítivost, dále barva světla, počet LED, úhel rozptylu světla a samozřejmě i rozměr žárovky. Neměli byste zapomenout ani na kvalitu LED čipů. Jsou odolné vůči častému spínání, proto je jejich využití vhodné nejen do všech domácností, ale např. i do restaurací nebo hotelů.
 
Další výhody LED osvětlení
Jak již bylo zmíněno, LED žárovky mají vysokou životnost (až 50 000 hodin) a nízkou spotřebou elektrické energie než klasické žárovky (až 10x nižší). Zvláště vhodné je použít tento druh žárovek do svítidel, která svítí každý den delší dobu. Zvláště vhodné jsou pak LED reflektory k osvětlování budov, parkovišť či odstavných ploch.
Jedná se o nejlevnější ze všech druhů světelných zdrojů a to nejen na základě svých pořizovacích nákladů, ale zejména co se provozu týká. Lze je stmívat a při svícení se nezahřívají. Vybrat si můžete různé barvy světla, různé tvary a design. Výhoda je i ta, že neobsahují rtuť a mají okamžitý náběh na plný výkon.
 
Novinka
Mezi absolutní novinku na trhu mezi LED žárovkami je použití SMD led čipů, na výrobu LED pásků. Díky nim zajistíme efektivní a velice krásné osvětlení v místech, kde je instalace jiných svítidel obtížná. Zvláště vhodné jsou LED pásky k osvětlení pracovní plochy u kuchyňské desky. Často bývají používány jako doplňkové dekorativní osvětlení do podhledů nebo vitrín.
 
LED reflektory
LED reflektory jsou produkty té nejvyšší kvality s moderními a efektivními diodami. Jedná se o estetické stínidlo, které dosahuje dlouhé životnosti žárovky. Jejich výhodou je, že uspoří až 80% energie, jsou šetrné k životnímu prostředí, lze je použít uvnitř i vně budovy, jsou odolné proti povětrnostním vlivům, slouží jako nová a moderní dekorace domu, obchodu, skladu, chodby, galerie, kanceláře apod. Jeho malá velikost ho umožňuje namontovat prakticky kdekoliv.
Vybrat si můžete v rozmezí 10 – 100 W, 150 – 1000 W a dokonce i RGB či barevné reflektory nebo s pohybovým senzorem. 


LED reflektor, I- series, 150W, 12750 LM, černý

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: