Více informací
Bydlení

Nástěnné hodiny - moderní designové hodiny


Klíčová slova
hodiny, nástěnné hodiny, čas, doplněk
Nástěnné hodiny - moderní designové hodiny Žádné domácnoste by neměly chybět hodiny. V kcuhyni, obýváku nebo v pracovně. Dodávají místnosti styl a navíc budete vždy ihned vědět přesný čas. Každý byt nebo dům by měl mít alespoň jedny nástěnné hodiny. Vybrat si můžete z klasických analogových modelů, ale také z řady digitálních, kyvadlových nebo vysoce moderních designových hodin. Pokud chcete mít opravdovou novinku, mrkněte na magnetické hodiny.

Hodiny - druhy, styly, tvary ...
Designové nástěnné hodiny mají svůj styl a detail. Kdybychom je měli rozdělit do kategorií, byl by jich opravdu nespočet. Dřěvěné, kovové, kulaté, oválné, skleněné, keramické, plastové, čtvercové, s drátky, svítící apod. Stačí si prohlédnout nabídku nástěnných hodin a určitě si i vy vyberete typ, který se vám nejvíc líbí a který bude perfektně zapadat do vašeho interiéru. Správně zvolené hodiny osvěží místnost a celý domov či kancelář. 

Nalepovací hodiny
V posledních letech jsou nesmírně oblíbené tzv. nalepovací hodiny na zeď, jinými slovy 3D hodiny vhodné zejména do obývacího pokoje, dětského pokoje nebo i do kanceláře. Jedná se o designové hodiny, které nejen poskytnou informaci o čase, ale postarají se o celkový vzhled interiéru. Dokáží dodat punc originality, přinesou mnoho obdivných pohledů vašich hostů a celkově doladit obývací pokoj nebo jinou místnost, ve které budou hodiny pověseny. Návrháři ví, co je stylové a i letošní rok si pro nás připravili nejpůsobivější modely. 

Do kanceláře
V kanceláři se vše většinou točí okolo psacího stolu a počítače. Pohodlná kancelářská židle je samozřejmě základ, vždyť na ní trávíte většinu času a jedná se o jakýsi trůn, který by vám neměl poškodit páteř a celkově vaše zdraví. Hodiny by se daly přirovnat k třešničce na dortu, jenž celé místnosti dodávají na originalitě. Nejlepší volba je spojení funce s krásou a designem. Tento doplněk je nepostradatelnou součástí pracovny nebo kanceláře.
I když jsou hodiny především praktickou pomůckou, proč nemohou posloužit také jako dekorace? Před nákupem si nejprve rozmyslete v jakém stylu je vaše kancelář, jak jí máte zařízenou, zdali převládají dřevěné nebo kovové prvky. Pokud je kancelář v kombinaci kovu a skla, nebudou pravděpodobně plastové nebo starožitné hodiny zrovna ty nejvhodnější. 




foto: hodinarstvi.cz

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


S jakými ptáky se na jaře setkáte v zahradě nejčastěji Kdy začíná jaro? Oficiálně prvním jarním dnem, který je určen astronomickým... více ...
Vyhněte se běžným chybám při výměně zámků a zabezpečte svůj domov proti nezvaným návštěvníkům. Věděli jste, že něco tak zdánlivě jednoduchého jako výměna zámků může mít... více ...
​Češi jsou malý národ velkých jmen Každé jméno je jedinečné, stejně jako každý z nás. Naše jméno nás... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: