Více informací
Zvířata

Vánoce jsou i pro kočičky v útulcích


Vánoce jsou i pro kočičky v útulcích I domácí mazlíčky slaví Vánoce - splňte jim jejich přání. Udělejte vašemu čtyřnohému miláčku krásné Vánoce. 
V období před vánočními svátky je čas myslet nejen na sebe a své blízké, ale také na dobré skutky. Pokud chcete udělat radost kočičkám, čtěte dál.

Charitativní akce
Do unikátní charitativní akce se může každoročně zapojit každý z vás. Stejě jako loni, tak i letos se napříč celou republikou zapojí několik útulků. Chcete také přispět? Mrkněte na stránky www.kociciprani.cz a vyberte si kočičku, která se vám nejvíc líbí, která by si podle vás zasloužila mít krásné Vánoce. 
Na těchto stránkách budete seznámeni s osudy kočiček a možná právě na základě jejich života se lépe rozhodnete, zdali jí naplníte mističku, přispějete na konkrétní dárek a nebo jestli přispějete a podpoříte konkrétí útulek, kde kočička žije. 


Život koček v útulku
Kočka má sedm životů. Mnohdy i více...Pokud se rozhodnete naopak kočku koupit k Vánocům, pořídit koťátko malým dětem nebo starší babičce či dědečkovi, předem zvažte všechna svá pro a proti. Proč to píši? Pinnie, kocour, který byl nalezen se zlomenou přední packou, byl nejspíš novými majiteli odstaven u silnice, kde ho srazilo auto. Kocourkovi můžete prostřednictvím sbírky koupit velký pytel kvalitních granulí, vitamíny, ale také mu můžete do mističky "nasypat kapesné", které mu postačí na měsíc života v útulku. 

Kočky mají srdce, stejně jako ostatní živí tvorové. Buďte na ně láskyplní, hlaďte je, pečujte o ně ... s láskou.
 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: