Více informací
Zdraví

​Ortopedické vložky do bot – zbavte se bolesti chodidel


​Ortopedické vložky do bot – zbavte se bolesti chodidel Jakákoliv bolest je pro každého z nás velmi nepříjemná. Bolesti nohou a chodidel o to víc, jelikož dokáže ovlivnit každý pohyb a následně pak celkovou náladu a psychický stav člověka. Bolesti nohou vznikají z námahy, dlouhého stání, genetickým pokřivením a bohužel i naší vinou – nekvalitní obuví. Už se vám někdy stalo, že vás bolela hlava, i když jste se dobře vyspali, celý den dodržovali pitný režim, chodili na čerstvý vzduch, nebyli ve stresu apod.? Napadlo vás někdy, že tato bolest může pocházet od nohou?
 
Chudáci nohy
Dlouhé stání, nadváha, sportování, dlouhé sezení, špatně padnoucí boty… to vše a mnohem víc může mít za následek nepříjemné pálení, tlačení a bolest chodidel. Tlak, který na svá chodidla během dne vyvíjíte, může způsobit stlačení nervů, což může mít fatální následky. Co udělat pro to, aby vás nohy nebolely? Chcete předejít nejen bolesti, ale také deformaci nohou? Máme řešení!
 
Vložky do bot
Špatně padnoucí obuv je zárukou bolavých nohou. Až budete vybírat nové boty, pro sebe či své děti, zkuste jednoduchou „věc“. Pokud to půjde, vytáhněte z boty vložku a přiložte si ji k chodidlu. Jestliže vám noha přes vložku přečnívá, potřebujete větší boty, naopak pokud jsou vložky až příliš dlouhé, sáhněte po nižším čísle bot.
Jako druhý krok ke zdravým nohám, který je také úplně jednoduchý, je zakoupení ortopedických vložek do bot. Zkušený ortoped vám jistě mile rád poradí, jaký typ vložek je pro vás a vaše nohy ten nejlepší. Uvidíte, jak ortopedické vložky do bot po pár nošení, dokážou přímo zázraky.
Tyto zdravotnické pomůcky vám pomohou vyrovnat rozdíly mezi chodidlem a obuví.


Vložky skelet dámské
 
Myslíme na děti
Mezi nejčastější vadou u dětí je plochá noha. Se sklonem k ploché noze se mohou děti narodit, nebo toho docílí rodiče, pokud budou kupovat nekvalitní obuv. Pro správné fungování nohy má rozhodující význam správné vytvoření nožní klenby. Plochá noha se řeší pomocí vložek do bot a cvičením.
Dětské vložky do bot se doporučují měnit v podstatě každý půl rok, neboť dítě roste a deformita se vyvíjí. Už odmalička doporučují volit obuv s měkkou podrážkou a zdravotnické vložky.
Vložky skelet dětské – dostupné od velikosti 21 – 35. Tyto vložky jsou tvořeny tenkým a pevným výliskem, který podepírá podélnou klenbu. Zvýšený vnitřní okraj v patě pomáhá vyrovnat dolní končetiny do správného osového postavení.


Vložky skelet dětské

Vložky s patním lůžkem – dostupné ve velikosti 23-24 až 35-36. Jsou určeny do obuvi, která má nedostatečně tvarovanou vnitřní stélku.
Vložky carbone dětské – od velikosti 21 – 35. Měkký latexový odlitek vytváří v patní části lůžko pro uložení paty a tlumí tak nárazy při došlapu na patní kost. Působí jako prevence vzniku podélně ploché nohy.
Vložky ortopedické dětské – tyto vložky anatomicky podepírají podélnou klenbu, jsou dostupné ve velikosti 21 – 41. Mají zvýšený vnitřní okraj v patě, což napomáhá vyrovnat dolní končetiny do správného osového postavení a zajišťují stabilitu uložením paty do anatomicky tvarovaného lůžka.

Ortopedické vložky do bot se postarají o vaše zdraví. 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: