Více informací
Zdraví

Podzimní dekorace - magické kaštany


Podzimní dekorace - magické kaštany Podzimní procházka je doslova balzámem na duši. Padající listí, barevnost přírody, žaludy a kaštany. Kaštany se sbírají nejen zvířátkům jako potrava, ale také pro štěstí do kapsy, za účelem vyrábění zvířátek s dětmi a dokonce i pro naše zdraví. Téměř nikdo při procházce neodolá při pohledu na lesklý hnědý kaštan, aby ho nezandal do kapsy či kabelky. V kapse si ho mnohdy žmouláme, hladíme apod. Cítíte se s ním lépe? Možná jde o sugesci, možná je to pravda, že má kaštan blahodárné účinky.
 
Sběr kaštanů
Kaštan neboli Jírovec Maďal je vzácný magický strom, který má hnědé plody – kaštany. Přináší radost, uzdravení a sílu. Pozor na to, kde kaštany sbíráte. Kaštany do sebe údajně přijímají jakoukoliv energii, pozitivní i tu negativní. Pokud nechcete zažít trápení, smutek, žal, nespavost, únavu, špatné sny atd., rozhodně se vyhněte kaštanům v blízkosti hřbitovů, anebo v místech, o kterých víte, že se tam v minulosti přihodilo něco nepěkného. Upřednostňujte nasbírané kaštany na prosluněném místě, kde se cítíte dobře. Takové kaštany vám pomohou, rozjasní duši a zlepší vaše zdraví.
 
Pod polštář
Pokud vás bolí tělo, doporučují se kaštany dát do pytlíčku (ne umělého sáčku, aby mohly kaštany dýchat) pod polštář nebo přímo na bolavé místo. Podle starých pověr je důležité nasbírat tolik kaštanů, kolik je člověku let + jeden navíc. Nemusíte je sbírat sami, mohou vám pomoci i lidi, kteří jsou vám blízcí, a máte je rádi. Měly by vás ochránit před nachlazením, nemocemi a uhranutím. Kaštany jsou natolik kouzelné, že mají schopnost nasát do sebe veškeré škodliviny z těla. Pod polštářem si je nechte až do prvního jarního dne a poté je opět dejte do přírody.
 
Magie
Magická moc kaštanů údajně napomáhá ženám, které si přejí otěhotnět. Měly by nosit kaštan u sebe v kabelce. Muži by ho měli nosit v kapse spolu s mincí v tom případě, že si přejí hodně peněz. Pokud vás čeká důležitá schůzka, na které vám záleží, měli byste mít kaštan také při sobě. Magická síla tohoto plodu vás zbaví stresu, nejistoty, dodá vám sílu a sebevědomí.
Pokud darujete kaštan jen tak, bez rozmyšlení, dotyčný vám bude stát po vašem boku až do smrti. 





Zdroj fotografií: Pixabay

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: