Více informací
Zdraví

​Prodej a servis zdravotnické techniky


Klíčová slova
prodej a servis zdravotnické techniky, prodej a servis laboratorní techniky
​Prodej a servis zdravotnické techniky Je obecně jasné a dané, že každý přístroj potřebuje čas od času promazat, zkontrolovat, opravit, spravit nebo seřídit. Právě od toho tu je servis zdravotnické techniky, který všechny nezbytné opravy a kontroly provede. Revizní prohlídky zdravotnických prostředků úzce souvisejí s jejich opravami. Často se stává, že kontrolovaný přístroj nesplňuje všechny technické normy a je na vás, abyste si zajistili vše nutné pro to, aby byl co nejdříve opraven a byl opět v souladu s technickou dokumentací.
 
Dodavatel zdravotnické a laboratorní techniky
Také máte rádi málo starostí, komfort, kvalitu a vše na jednom místě? Firma AllCB s.r.o. má dlouholetou tradici a zkušenost s kompletní dodávkou i následujícím servisem pro jakoukoli zdravotnickou a laboratorní techniku. Odborná technika pro menší ambulance a polikliniky, ale také pro velké nemocnice, laboratoře, rehabilitace či lázeňské domy nebo fitness. Zdravotní techniku včetně servisu provádí i pro veterinární kliniky.
Firma AllCB nabízí opravdu široký sortiment produktů od ověřených dodavatelů vyhlášených a známých značek. Veškeré nabízené komponenty splňují nejvyšší normy jakosti a navíc za přijatelné ceny.
 
Kompletní servis
Profesionální tým, který je neustále proškolován v oblasti nových technologií, nabízí kompletní servis zdravotnické techniky. Právě oni jsou vám kdykoliv k dispozici zkonzultovat výběr produktu, o který máte zájem. Poradí vám, jak upravit interiér vašeho pracoviště a navrhnou kompletní projekt vybavení. Chcete-li mít o starost méně, nechte to na odbornících. Nejen že vám odborně nainstalují techniku a zaškolí personál, ale také zajistí revizní kontroly, zabezpečí případné opravy a to i u zdravotnické techniky, kterou vám dodala jiná firma. Vaše zařízení bude periodicky chráněno bezpečnostní a funkční kontrolou dle zákona.
 
Sortiment zdravotnické a laboratorní techniky
AllCb.cz nabízí kompletní vybavení pro polikliniky, nemocnice, praktické lékaře, ambulance, rehabilitace (produkty pro magnetoterapie, elektroléčbu, vodoléčbu, rehabilitační lehátky, stoly, motodlahy, dezinfekce …), fyzioterapeuty, gynekologie (stacionární, přenosné ultrazvuky, doppler, gynekologická křesla) domovy důchodců, zdravotní a veterinární útvary, laboratoře, lázeňské domy, zdravotnické školy, průmyslové laboratoře, fitness, domácí posilovny apod.
 
S firmou AllCB.cz nemusíte vyhledávat různé společnosti, vše máte na jednom místě. Lidé mají lékaře a lékařské přístroje zase kvalitní servis zdravotnické techniky.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: