Více informací
O dětech

Školní batohy nebo aktovky? Která varianta je pro vašeho studenta nejlepší?


Školní batohy nebo aktovky? Která varianta je pro vašeho studenta nejlepší?

Pořídit nastávajícímu studentovi aktovku nebo batoh? Co bude nejlepší? Na trhu je nepřeberné množství školních tašek, proto je důležité, umět si vybrat tu pravou, tu nejlepší. V dřívějších dobách bylo pravidlo kupovat aktovku, ale důvod by jen ten, že školní batohy v tu dobu nebyly tolik k dostání. V dnešní době máte spoustu e-shopu, ze  kterých můžete vybírat.

 

Aktovky

Anatomická školní aktovka pro prvňáčka je zdravotně nezávadná, skvělá pro zdravá záda. Nízká váha, nízká cena, top kvalita. Těmito slovy se dá zhodnotit česká firma Stil. Školní aktovky pro prvňáčka této značky jsou lehké (váží pouze 1 kg), mají přehledně rozdělené přihrádky na sešity a učebnice. Rodiče zajisté ocení i kvalitní nepromokavý materiál, budete tak mít jistotu, že vám vaše dítko přinese ze školy učebnice suché a to i v největším dešti. Stil aktovky mají vyztužené a tvarově stálé dno, dlouhé a široké popruhy, hrudní pás s přezkou a samozřejmě bezpečnostní reflexní prvky.

A co ocení u aktovek děti? Barevnost, postavičky, auta, zvířátka, kytičky … Děti budou s nabídkou vzorů a designu spokojeni.







 

 

Batohy

Anatomické školní batohy Stil jsou stejně jako aktovky odlehčeny. Na zádech perfektně sedí, netlačí, a nepokřivují záda. Mají praktické členěné přihrádky na sešity a učebnice. Stejně jako u aktovek, tak i u batohů jsou bezpečnostní reflexní prvky, pevné zipy a polstrování. Popruhy u batohů na ramenou netlačí. Existují tzv. junior batohy, které váží 0,9 kg a školní batohy pro 2. stupeň 0,8 kg.

Ergonomická záda, hrudní pás, systém Air Flow, prodyšné polstrování, nastavitelné popruhy a celá řada dalších praktických výhod. Vybrat si můžete z celé řady druhů barev, designu, tvarů jak pro holky a kluky, ale i pro teenagery.




Hurá do školy

I když nás současná pandemie skličuje a neumožňuje běžnou výuku ve školách, s nákupem batohu neotálejte. Školní batohy pro 1. stupeň jsou nestárnoucí, moderní prvky vaše dítě budou bavit i za několik let.

Kvalita a nízká váha s kvalitní provedením. Každý si může vybrat z výhodných setů, které se skládají z batohu, penálu, boxu, zástěrky, peněženky, či dalších školních potřeb ve shodném designu.

Česká firma Stil má certifikované batohy od lékařů a odborníků. Dají se koupit nejen na e-shopu, ale také skoro v každém papírnictví. Mezi další výrobky značky Stil patří např. výrobky v sekci dárkového balení, ubrousků, blahopřání či párty programu.

 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: