Více informací
O dětech

​Kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem


​Kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem Pokud se chcete naučit cizí jazyk efektivně, dobře a nechcete u toho plýtvat penězi ani časem, zvolte si vhodnou metodu. Jazykové školy a jazykové kurzy jsou určeny všem, kteří chtějí umět komunikovat v cizím jazyce.
 
Kvalitní jazyková školy a kvalitní učitel
Základním kamenem každé výuky cizích jazyků je dobrý, kvalitní lektor. Britannika disponuje vzdělanými a kvalifikovanými lektory anglického, francouzského, italského, německého, španělského a ruského jazyka. Jazykové kurzy si zvolíte přesně na míru. Co tím máme na mysli? Záleží na vás, kde a jak chcete začít. Buď jako úplný začátečník, který ještě nemá žádné zkušenosti, nebo mírně pokročilí, mírně až středně pokročilí, středně až velmi pokročilí nebo velmi pokročilí. Každý kurz začíná na začátku léta a podzimu.
 
Britannika
Jazyková škola Praha Britannika byla otevřena v roce 2009 v centru Prahy. Tato populární škola je velmi oblíbená a to zejména díky zajímavého výukovému programu, zmíněným kvalitním lektorům, možnosti zapůjčení učebnic, příznivým cenám a nabídkám ušitých přímo na míru. Co se týká věkové hranice, mezi absolventy jsou zařazeny jak teenageři, tak i důchodci.
Vybrat si můžete z individuální výuky, z firemních a skupinových kurzů, konverzace, obchodní a specializované výuky anebo přípravy ke zkouškám. Zájemci, kteří chodí do práce a přes všední den nemají tolika času, jistě ocení intenzivní víkendové kurzy.


 
Studijní pobyty a výuka
Jazykovka Praha mimo to nabízí i studijní pobyty v zahraničí. Mezi nejoblíbenější destinace patří Malta, Itálie a Španělsko. I když v současné době je tato účelná nabídka výuky jazyků asi trochu pasé.
Během výuky je využíván metodický postup ve formě ústního procvičování, poslech, čtení a i písemné dovednosti. Malé studijní skupiny v počtu 4-8 studentů umožňuje individuální přístup ke každému studentovi. Pokud se stane, že zameškáte např. z důvody nemoci, nemusíte mít strach, že vám hodina propadne, přijdete o finance apod. Zameškanou hodinu je možné po předchozí domluvě nahradit.
 
Kvalitní jazykový kurz může být zábavný, efektivní a příprava do něj se může stát vaším koníčkem, ale stále ještě platí: „Bez práce nejsou koláče“. Učit a opakovat si musíte vy sami. Chuť a touha naučit se cizí jazyk může vzkvétat v jakémkoliv věku. Ať už za důvodem prohloubení dovedností, za cestou do zahraničí, studium v cizině, porozumění cizojazyčným filmům či knihám, potřebou domluvit se se svým partnerem, kvůli zaměstnání … jazyková škola a jazykové kurzy jsou tím nejlepším a nejefektivnějším řešením.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: