Více informací
O dětech

Děti a angličtina – výuka angličtiny s rodilými mluvčími


Děti a angličtina – výuka angličtiny s rodilými mluvčími  Chcete, aby se vaše dítě zdokonalilo v angličtině a prohloubilo si své znalosti? Můžete mu dopřát doučování a spoustu odborných knih, ale není nic lepšího, intenzivnějšího a přínosnějšího než příměstský tábor s rodilými mluvčími.
 
Příměstský tábor
Léto je pomalu za dveřmi a většina rodičů si pokládá otázku, jak zpříjemní dětem prázdniny a jak je zabaví v době, kdy bude muset chodit do práce. Ne každý z vás dostane dovolenou na celé dva měsíce, a proto budete hledat řešení, kam s dětmi. Zkuste spojit příjemné s užitečným. Příměstský tábor s ENGLISHstay pro děti od 7 do 14 let, ve kterém si vaše děti zdokonalí základní znalosti angličtiny a naučí se spousta nového. Letošní rok můžete zavítat např. do Caravana Camu Valek v Chrustenici u Loděnice (Beroun), kde bude probíhat příměstský tábor od pondělí do pátku vždy od 8 do 16:30 hod. Kdy přesně, tedy v jakém termínu tato hravá výuka angličtiny probíhá, se dozvíte zde.
 
Zábavná výuka
Na tomto táboře na vaše dítě čeká každý den 8 hodin angličtiny zábavnou formou her s rodilými mluvčími. Znalost anglického jazyka nerozhoduje, zúčastnit se jej mohou všechny dětí. Pokud počasí dovolí, oceníte pohyb na čerstvém vzduchu a koupání v areálu kempu. Zázemí a okolí je nejen hezké ale také čisté. V případě špatného počasí probíhá zábava a výuka v zázemí. Vaše dítě si tento tábor zamiluje. Hry, soutěže, výlety po okolí, kamarádi, 2 anglický rodilí mluvčí a 2 čeští animátoři. Do jedné skupiny se přijímá 12-14 dětí.
V ceně příměstského tábora je 8 hodiny anglického jazyka denně, 40 hodin aktivního hlídání vašich dětí se zábavným programem, pitný režim, svačiny a oběd plus vstupné na dva výlety. Cena je příznivá, neboť za celý týden zaplatíte 3 099,- Kč, tj. v přepočtu 77,- Kč za hodinu s rodilým mluvčím.
 


Rodilí mluvčí
Angličtí rodilí mluvčí z různých států světa jsou vybírány tak, aby účastníkům kurzu (tábora), při společném pobytu co nejvíce pomohli s vývojem jejich jazykových schopností. Všichni hovoří svojí vlastní angličtinou – britskou, americkou, irskou aj. Tato individuální zkušenost našich rodilých mluvčí je benefitem pro každého účastníka, neboť právě zde zaslechne tolik druhů angličtiny na jednom místě, jako nikde jinde.
Pro rodilé mluvčí z anglicky hovořícího světa je naopak velmi příjemné a jedinečné, přijet do naší země, poznat naší kulturu a pomoct všem s výukou anglického jazyka.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: