Více informací
O dětech

Narozeninová oslava a párty – potřebná dekorace


Narozeninová oslava a párty – potřebná dekorace Datum narození je třeba pořádně oslavit. Je to zvláštní den, který se opakuje pouze jednou do roka, a tak se nebojte trochu odvázat a připravit tu nejbáječnější oslavu. Mělo by tam být vše, co má oslavenec nejraději. Důležitá je samozřejmě perfektní výzdoba, ta tomu dodá tu pravou autentičnost a správnou atmosféru. Pojďme se podívat, jak na to.

Téma
Nyní se bavíme o narozeninových oslavách, takže hlavní téma známe, ale je důležité přizpůsobit to přímo na míru oslavenci. Dobrým nápadem je začít od toho, co dělá danému člověku radost. Dále se soustředíme na jeho koníčky a zájmy. Ohled klaďme také na pozvané hosty a zároveň na věkovou kategorii oslavence. Pokud bude celá akce osobnější, nebude působit tak obyčejně.

Prostory
Při výběru prostor musíme brát asi největší zřetel na hosty, záleží na jejich počtu. Dále by se mělo jednat o příjemné místo, které se pro tuto událost hodí, jako například: restaurace, pronajatý sál, zahrada. Fantazii se meze nekladou, co třeba oslova v krásné přírodě? Líbila by se vám?



Plán a detaily
Pokud doladíme detaily, jako jsou vhodné barvy a doplňky, například kartičky se jmény pro hosty apod., bude vše působit luxusně. Základem je již zmiňovaná výzdoba a sem musíme zařadit také balónky na oslavu, protože se jedná o častý, zajímavý a stylový prvek, který zkrátka na žádné oslavě nesmí chybět. Na trhu najdete veliké množství různých tvarů a barev. Rozhodně se nemusíte bát, že nesežene ty pravé. Vybírat můžete z klasických, nebo těch, které obsahují helium. Než začnete cokoliv pořizovat a nakupovat, utvořte si plán číslo jedna. Vypište si vše, co budete potřebovat a rozdělte do jednotlivých sekcí. Zvlášť prostory, hosty, dárky, občerstvení a seznam věcí ke koupi. Uvidíte, že s plánem v ruce bude vše jednodušší a vyhnete se zbytečným nedostatkům, či nepříjemným situacím, které by mohly případně nastat, kdybyste na něco zapomněli.

Bodem číslo dva je také zábava, hudba nebo nějaký program. Určitě byste neradi slyšeli, že na Vaší oslavě byla nuda. Pro děti snadno vymyslíte různé pohybové hry, tvořící dílny, malování na obličej… Doporučit můžeme třeba modelovací balónky, nebo bazén (v létě). Zábavou pro dospělé, může být třeba promítání filmů pomocí projektoru, hudební zábava (kapela), nebo zajímavé hry pro dospělé (i deskové).



Další velice potřebnou a dá se říct, že i nepostradatelnou částí, je občerstvení a dort.
Dort je největší dominantou a je vhodné vytvořit ho tak, aby se co nejvíce hodil k oslavenci. Samotné zákusky, slané dobroty, brambůrky a všechno to další, je už na Vás. Vždy se postarejte o to, aby měl každý host vše potřebné a nestrádal.
 
Co říci závěrem? Užijte si oslavu naplno, začněte už při její přípravě. Vše potřebné nakoupíte na eshopu OLO.cz

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: