Více informací
Móda

​I reklamní trika mohou být trendy


​I reklamní trika mohou být trendy Není nic lepšího a příjemnějšího, než za nákup dostat dárek. O co lepší je dárek ve formě oblečení. Už jste někdy obdrželi zdarma polokošili nebo tričko? Většina mužů nemá v nakupování zrovna v lásce, mají rádi spíše pohodlí, klid a tuto činnost nechávají na ženách. O co lepší je pro ně překvapení, ve formě dárku – trička, polokošile, mikiny, vesty apod. Třeba zrovna i vy narazíte na obchodníka nebo eshop, kde za nákup dostanete stylové a moderní oblečení zcela zdarma.
 
Kvalitní oblečení
Firma Xfer s.r.o. je více než dvacet let etablovaným přímým výrobcem reklamního textilu. Dodává firemní, sportovní oděvy a oblečení pro volný čas. Funguje jako velkosklad, a proto jí ocení zejména firmy, které poptávají firemní trička, mikiny, vesty apod. Hledáte-li firmu, která pro vás zajistí nejen kvalitní a moderní reklamní oblečení, ale zároveň pro vás zprostředkuje potisk nebo výšivku, už hledat nemusíte. A to i v případě, že máte specifické požadavky mimo rámec standardních produktů katalogového typu. Xfer vám splní veškeré vaše přání a požadavky.
 
Polokošile
Pohodlné a oblíbené oblečení všech mužů jsou polokošile. Zapínání na tři knoflíčky působí ležérně, elegantně a velice vkusně. Kvalita bočních a vnitřních švů, které jsou zakryty lemovkou, možná pánové nevnímají, ale dámy si jistě umí všimnout, v čem je jejich protějšek oblečen. Tento typ polokošilí je vhodný jako pracovní, tak i reklamní v dostupných velikostech S-XXL. Barevná škála je tak pestrá, že si každý dokáže vybrat. Polokošile jsou nestárnoucím oděvem, vhodným jak do města, sport tak i pro volnou zábavu. I pracovní trička mohou vypadat stylově a být kvalitní. Díky příjemnému materiálu si polokošile a trička zamilují muži, ženy i děti.







 
Pracovní oblečení
Stylové oblečení je doslova nenahraditelné. To nejdůležitější je, umět si vybrat takové barvy, které e vám líbí, dají se dobře kombinovat s vaším šatníkem a sluší vám. Pracovní oblečení Brno vám nabízí košile s krátkým a dlouhým rukávem, zástěry, reflexní softshellové bundy, vesty, blůzy, ale i kalhoty, šortky, bundy apod. Pracovní oblečení můžete mít klasické jednobarevné nebo doplněné např. o logo firmy. Celý chod společnosti pak působí sjednoceně, rovnoprávně a pohodově, když pracovníci ladí do jednoho stylu. Xfer oblečení nebudete nosit pouze jednu sezónu. Univerzální oblečení zmíněného typu nikdy nevyjde z módy. Starší si jen vybrat.  Pojďme na to!




 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: