Více informací
Móda

​ Co o vašem vkusu vypoví nejvíce? Stylové módní doplňky!


Klíčová slova
kabelka, kabelky, doplněk, taška, luxusní kabelky, kožené kabelky, psaníčko, kabela
​ Co o vašem vkusu vypoví nejvíce? Stylové módní doplňky! Různorodé, avšak elegantní, nadčasové a maximálně kvalitní… Takové by měly být kabelky a tašky za všech okolností!

 

Luxusní kabelky pro nákupní maniačky

Kožené i koženkové kabelky jsou oblíbené nejen pro kvalitu celkového provedení, ale zejména pro svůj nadčasový design. Módní trendy se sice mění co několik měsíců, ale kvalitní, nadčasové módní doplňky vám budou věrně sloužit po mnoho sezón a stále budou vypadat jako nové.
Každá žena však čas od času potřebuje luxusní psaníčko či společenskou kabelku, která bude opravdovou ozdobou slavnostního večerního modelu.


Dámská kožená kabelka 205 tmavě šedá
 

Elegantní pánské tašky pro opravdové džentlmeny

I pánové by se měli snažit vždy zanechat ten nejlepší dojem, o což se postarají pánské tašky a aktovky, které jsou propracovány do nejmenších detailů a disponují dostatkem přihrádek. V dnešní době je nezbytností také pevná taška na notebook, která dokonale splyne i s tím nejelegantnějším outfitem. Na to nejnutnější je ideální malá dokladovka, díky níž budete mít to nejpotřebnější neustále po ruce. Konečně tak budete moci skoncovat s nevzhledně vyboulenými kapsami.


Pánská taška přes rameno S13 hnědá
 

Praktické cestovní tašky a kufry pro vášnivé cestovatele

Jak být vždy připraven na pracovní cesty i dovolené všeho druhu? Díky pevným, robustním cestovním taškám a kufrům, které ochrání vše, co během svých cest můžete potřebovat, nebo co si naopak z dalekých krajin s nadšením přivezete.
Nikdo se však neobejde bez praktické peněženky a jistě najdete spoustu příležitostí na využití sportovní tašky. Nezapomínáme ani na děti, a proto jsou důležitou součástí našeho sortimentu dětské tašky a batohy.

Cestovní taška na kolečkách Airtex, 100L modrá
 

Nejlepší výrobci kabelek a tašek k vašim službám

Kvalita, versus kvantita? Rozhodně neplatí, že čím více kabelek budete mít, tím lépe. Raději vsaďte na kvalitní značky a nakupujte u takových prodejců, kteří do svého sortimentu zařazují jen špičkové modely.
Výrobcem kabelek s celosvětovým renomé je bezesporu David Jones. Tato módní dílna se však neomezuje pouze na dámské kabelky, ale zaměřuje se také na výrobu drobné galanterie, například peněženek. V jejím sortimentu nechybí ani praktické sportovní tašky, cestovní kufry apod. Synonymem luxusních kabelek a tašek je italská značka Vera Pelle, ale v našem sortimentu má zastoupení také polská značka Felice, která dbá na prvotřídní kvalitu bez kompromisů. Specialistou na pánské tašky a doplňky je značka Solier. Jsme rádi, že vám může dámské kabelky a pánské tašky těchto luxusních značek nabídnout!
 
Dámské kabelky a pánské tašky jsou naší vášní, proto vám rádi pomůžeme vybrat dokonalý módní doplněk přesně podle vašich představ. Myslete také na to, že kvalitní módní doplňky jsou skvělým dárkem, který udělá radost všem vašim blízkým!

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: