Více informací
Móda

Oblečení na chladné dny


Oblečení na chladné dny Teploty venku pomalu ale jistě klesají a my se současně s tím začínáme přizpůsobovat našim podzimním šatníkem a teplejším oblečením. Nevyhnutelným modelem oblečení začínají být hřejivé svetry, pletené kardigany a stylové mikiny, které nám pomáhají překlenout studená rána a chladné dny. Jestliže jste se ještě nepustili do obnovy vašeho šatníku, možná je na čase se pomalu poohlédnout po nových modelech a šatník tak provětrat a doplnit novými kousky. Dnes vám přinášíme článek plný okouzlujících a moderních kousků, které zkrátka musíte mít.
 
Moderní oblečení
Na blížící se chladné dny rozhodně nezapomíná Fasardi, kvalitní oblečení za rozumné ceny, které je zaměřeno výhradně na slečny a dámy. Nejmodernější oblečení je dostupné od velikosti XS/S až po velikost XXL. Co zákaznice této značky zajisté ocení je nepřetržité doplňování novinek, dodání již do 48 hodin, nízké ceny, moderní, stylové a kvalitní oblečení.
 
Mikiny jako vyšité
Mikiny se skvěle nosí, jsou pohodlné a navíc vypadají úžasně. Ať už si vyberete mikinu na zip, přes hlavu nebo s kapucí, vždy budete IN. Opravdu stylové mikiny jsou ty, které mají květinovou výšivku. Vypadají elegantně, žensky a navíc dokáží rozzářit i ten nejchmurnější den. Nadčasové výšivky v pestrých odstínech červené se dokonale postarají o podzimní a zimní nudu. Ptáte se, s čím tyto mikiny kombinovat? Zkuste basic kousky, kde dokonale vynikne vyšívaný motiv.




 
Dámské podzimní svetry
Máte dojem, že svetr patří do naší skříně pouze z nutnosti? Kdepak, jedná se o tzv. must-have kousek, který vás nejen zahřeje, ale také „ozdobí“. Pletené dámské svetry uvidíme letos v kombinacích se sukní, s džínami a legínami. Variant je opravdu nesčetné množství a do popředí se dostává také výrazný kontrast barev. Svetr nemusí být nudný, ba naopak, moderní, zajímavý střih, příjemný materiál, okouzlující vzor a barva. Ženskost podtrhují svetry s odhalenými rameny nebo svetry ve stylu croptop, jenž odhalují bříško.
Zkuste svetr ve stylu croptop a džíny s vyšším pasem, okouzlíte. Pokud si tento typ svetru nemůžete kvůli své postavě dovolit, zkuste trend oversize svetrů. Působí ležérně a jsou nesmírně pohodlné.
Pokud nemáte rádi jednoduché svetry a chcete vypadat stylově, určitě sáhněte po blejzru nebo kardiganu. Pletený kardigan může mít kratší střih, různou barvu a materiál. Sluší každé ženě! Lze je zkombinovat s džínami, jednoduchým topem, s teniskami, lodičkami apod.
 
Závěrem pro Vás vybírám dva výraznější typy svetrů, které podtrhují ženskou krásu a vypadají opravdu stylově.






 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: