Více informací
Móda

Šortky do města


Šortky do města lánujete vyběhnout z pláže nebo z práce rovnou do městských ulic a potřebujete vypadat trendy? Módní hit letošního léta, který se vyplatí zkombinovat s ostatními částmi oblečení je tady! Šortky pro každou příležitost. 

Kraťásky
Čím více ukážete od pasu dolů, tím méně odhalujte v horní části. Tímto pravidlem je nutné se leštní léto držet. Naprosto perfektně vypadají džínové šortky zkombinované s bílým či jednobarevným topem. Nic nezkazíte, pokud celý outfit doladítě koženou bundičkou nebo výraznou kabelou. 
Chcete-li, aby vám kraťasy seděly i na běžné nošení, doplňte je pro jistotu něčím seriózním. Bílá košile, kterou uvážete na uzel, je naprosto perfektní volba. Modro-bílá barva je perfektní kombinací pro slunné letní dny.

Správný model
Výběr správného střihu kraťas záleží na vaší postavě. Nejdůležitější je volba materiálu, na kterém v tomto případě opravdu záleží. Zapomeňte na bokovky, z nichž vám bude vyčuhovat spodní prádlo, neoblékejte vykrojené šortky, které vám v předklonu odhalí víc, než si přejete. Snažte se vyhnout umělým materiálům a raději zvolte riflovinu nebo kůži. Vysoký a široký pas, v takových šortkách zazáříte. 
Šortky musí perfektně sedět, neměly by být moc upnuté, ani příliš volné. Nejlepší je zkoušet a kombinovat. 

Co k nim?
Šortky v kombinaci s vysokými podpatky vypadají sexy, ale pouze na dokonalé postavě. Příliš krátké šortky zkracují nohy a mnohdy z nich vykoukne víc, než by mělo. Pokud jste vyšší postavy nebo naopak menší, nebojte se zvolit delší střih. Hezky budou vypadat boty na platformě nebo balerínky. Obout si můžete i žabky, které mají slámovou podrážku. Léto je barevné, nebojte se sáhnout po tmavě růžových, žlutých, citrusově zelených nebo vzorovaných kouscích. Bílé a modré šortky nejlépe vyniknout s pestrobarevným topem nebo výrazným doplňkem. 
K bílé džínovině se hodí naprosto všechno. 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: