Více informací
Cestování

​Kam se podívat v okolí hotelu Absolutum?


​Kam se podívat v okolí hotelu Absolutum? Navštivte skvělý hotel nedaleko centra Prahy - konkrétně hotel v Praze 7 v Holešovicích. Naleznete zde nádherné pokoje pro ubytování, wellness a také skvělou restauraci. Ale pojďme se nyní podívat na nějaká z míst, která se odtud nacházejí nedaleko a určitě stojí za návštěvu. Určitě si vyberete svůj cíl.
 
ZOO A BOTANICKÁ ZAHRADA
Jedním z výletů, které můžete podniknout, je návštěva obrovské zoologické zahrady v Tróji. Boutique hotel se stylovou restaurací Restaurant Salut je vzdálen asi hodinku pěšky, městskou dopravou zhruba 20 minut a autem přibližně 10 minut. Nedaleko zoo je i botanická zahrada se známým skleníkem Fata Morgana, kde se můžete pokochat spoustou zajímavých rostlin a také nádhernými motýli, kteří volně poletují po areálu.
 
ZÁMEK TROJA
Jestliže rádi vyrážíte někam za památkami, doporučujeme návštěvu Trojského zámku. Pěší chůzí asi 50 minut. Nádherný barokní zámek ze sedmnáctého století Vám nabídne unikátní podívanou. Ke stavbě patří také krásná zahrada. Zajistěte si zde prohlídku s průvodcem a pokochejte se touto stavbou. Prohlédnout si zde můžete i různé výstavy (od dubna do října), které zprostředkovává Galerie Praha.
 
MOŘSKÝ SVĚT
Chcete si připadat jako u moře a prohlédnout si mnoho zajímavých ryb včetně žraloků? Tak to nezapomeňte navštívit Mořský svět v Praze Holešovicích. Zúčastnit se zde můžete pravidelných akcí, jako například krmení již zmiňovaných žraloků, nebo vyzkoušejte noční prohlídku expozice. Pokud se vydáte na toto místo pěšky cesta vám nezabere více než 15 minut, je to necelý kilometr od hotelu.
 
GOLFARENA
Pokud jste fanoušky golfu, nebo jen chcete vyzkoušet tento zajímavý sport, navštivte velkou golfovou arénu se skvělým vybavením. Zajistit si tu můžete například individuální lekci, kurz pro začátečníky či program pro děti. O zábavu tu budete mít postaráno, a navíc se od nás hřiště nachází jen 2 minuty pěší chůze.
 
PLANETÁRIUM
Prohlédněte si Slunce, hvězdy i planety na tomto zajímavém místě, třeba i se svými dětmi. Zúčastnit se zde můžete různých programů se zajímavými názvy jako například: Zahrada temné hmoty, Mapy cizích světů, nebo Křišťálové sestry. Absolvovat můžete i astronomický kurz. Planetárium se od nás nachází cca 20 minut.
 
STROMOVKA
Potřebujete si pouze vyčistit hlavu, projít se na čerstvém vzduchu, nebo jen nechat vyřádit své malé ratolesti? Zajděte do Královské obory neboli parku Stromovka. Narazit zde můžete na velké hřiště se spoustou prolézaček, tenisový areál nebo třeba letohrádek. Mezi rostlinami tu naleznete například vzácný strom nesoucí název Ginkgo biloba. Park se nachází asi kilometr od hotelu.
 
RELAX
Pokud toužíte po jiné relaxaci, než je v parku na čerstvém vzduchu, doporučuji wellness hotel v Praze, kde si můžete vybrat např. rustikální saunu s ochlazovacím bazénem a relaxační místností, celou řadů různých masáží, solární studio s kolagenem a dokonce i privátní koupele.



Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: