Více informací
Cestování

​Dovolená ve vinařské obci Pavlov


​Dovolená ve vinařské obci Pavlov Pod pojmem dovolená si každý představí něco jiného. Někoho ihned napadne zahraniční dovolená, moře, turistika a opalování, někdo začne přemýšlet nad českou krajinou, sportováním, relaxem apod. Jedno je ale jisté, vždy se jedná o oblast, kde byste chtěli být, kam vás to láka a kde to máte rádi. Ať už se tento rok rozhodnete vypravit kamkoliv, neměli byste zapomínat na krásy Čech a Moravy. Země bohatá na přírodu a památky. Naprostými lahodnými skvosty, kterými vynikáme, je bezpochyby pivo a víno. Nechte se inspirovat vinařskou obcí Pavlov.
 
Vinařská obec
Penzion Pavlov se nachází ve stejnojmenné obci Pavlov nedaleko zříceniny hradu Děvičky, tedy na jihu Moravy. Obec Pavlov možná znáte pod názvem Pálava nebo Pálavské vrchy. Oblíbená je díky své historii, ale také dlouholetou tradicí ve výrobě lahodných vín. Kdy se začala v Pálavě pěstovat vinná réva, není známo, ale dle archeologických nalezišť a historických zpráv se předpokládá, že Pavlov patří k těm nejstarším vinařským obcím. V poslední době se stává populární destinací k rekreaci, relaxu a odpočinku. Chcete-li si užít cykloturistiku, zalíbí se vám Moravská vinná stezka a Mikulovská vinařská stezka.


 
Ubytování
Penzion Florián má celkovou kapacitu 21 lůžek se zdravotními matracemi, které si návštěvníci velice pochvalují. K dispozici je 5 pokojů – dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové a jeden apartmán s kuchyňským koutem pro 6 osob.  Každý pokoj je moderně zařízen a má vlastní sociální zařízení, lednici, televizor, WIFI, vysoušeč vlasů, sprchový kout, ručníky, hygienické potřeby. Mimo to se v každém patře nachází mikrovlnná trouba, varná konvice a základní nádobí.
Součástí penzionu je možnost venkovního posezení a grilování. Samozřejmostí je parkování v areálu penzionu.
Jestliže si s sebou na dovolenou budete brát i vašeho čtyřnohého miláčka, mějte na paměti, že ubytování je možné za poplatek 100,- Kč (kočka, pes).
 
Doporučuji si rezervovat levné ubytování Pavlov včas, místa se rychle obsazují a byla by škoda nevyužít skvělého ubytování v obci Pavlov. Rezervaci můžete provádět přímo na stránkách penzionu, telefonicky nebo prostřednictvím emailu. Do penzionu Florián se budete jistě rádi vracet.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: