Více informací
Cestování

​ Angličtina a cestování – je důležité mluvit anglicky jako rodilí mluvčí


​ Angličtina a cestování – je důležité mluvit anglicky jako rodilí mluvčí I když se kvalita výuky cizích jazyků každým rokem na českých školách výrazně zvyšuje, stále má hodně lidí potřebu prohlubovat své znalosti na různých jazykových kurzech. Mezi největší zájem patří výuka anglického jazyka. Jistě mi dáte za pravdu, že nejčastěji potřebujete hovořit cizím jazykem během cestování do zahraničí. Poradíme vám, kde a jak se naučíte mluvit anglicky jako rodilí mluvčí.
 
ENGLISHstay
ENGLISHstay vám nabízí individuální pobytové kurzy angličtiny s rodilým mluvčím. Během 6 denního pobytu, který čítá 70 hodin individuální výuky angličtiny, se určitě rozpovídáte i vy. Už nemusíte navštěvovat jazykové kurzy, ze kterých nemáte žádné výsledky. Ani nemusíte znova začínat od začátku. ENGLISHstay je řešením!
Vybrat si můžete z programu 1-1 tj. vy a jeden rodilý mluvčí. Dále pak 2-1 neboli dva na jednoho. Na kurz s sebou můžete vzít kamarádku, manžela nebo partnera. Výhodou těchto programů je, že celá výuka je zcela přizpůsobena vašim potřebám a znalostí. Dostanete 100% pozornosti anglicky mluvícího lektora. Říkáte si, že na takovýto kurz nebudete mít dostatek financí? Nezoufejte. Intenzivní kurz angličtiny začíná již od 257,- Kč za hodinu. Maximální využití, nepřetržitý kontakt s anglicky hovořícím člověkem a schopnost komunikace v angličtině tím nejpřirozenějším způsobem.
 


Cestování
Pokud chcete vycestovat do zahraničí, bude se vám angličtina velice hodit. Nejen na letištích, ale také v obchodě, v restauraci nebo jen tak ve městě. Z odborných knih se možná dokážete naučit slovíčka a slovní spojení, ale dokážete je také používat ve správnou chvíli? Zvládnete díky knihám reagovat na banální otázky? Rodilý mluvčí vás během pár dnů natolik rozpovídá, že při cestách do zahraničí získáte maximální sebedůvěru. Díky vámi voleným tématům se naučíte přirozeně komunikovat a to britskou, australskou, irskou nebo americkou angličtinou.
Během celé doby jazykového pobytu nebudete potřebovat učebnice, ani poslouchat vyučujícího u tabule. Přijde vám to zvláštní? Nezapomenutelné chvíle v příjemném hotelovém prostředí, vám poskytnou zázemí pro výuku, ubytování a plnou penzi. V ceně jazykového pobytu je samozřejmě doprava tam i zpět.
 
Cizí jazyky jsou v dnešní době nepostradatelnou součástí života, a jestliže se v budoucnu hodláte vycestovat do zahraničí, měli byste alespoň jeden světový jazyk, nejlépe angličtinu, plynně ovládat. Během zahraniční dovolené není příjemné, potýkat se s jazykovou bariérou. Nechcete přece i zdánlivě triviální objednání večeře proměnit v trapnou situaci.
ENGLISHstay není jazyková škola, ale mladá česká nezisková společnost, která vám dokáže za pár dnů „rozvázat“ jazyk. Pop pár dnech už ani nepoznáte rozdíl, jestli myslíte v angličtině nebo v češtině.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: