Více informací
Cestování

Sjednejte si výhodný operativní leasing


Sjednejte si výhodný operativní leasing Pro většinu z nás je osobní automobil tzv. užitkovou věcí. Slouží k přepravě do zaměstnání, na dovolenou, za rodinou, na výlety, do obchody apod. Plánujete si pořídit nové auto? Je to pro vás finančně náročné? Existuje snadné řešení – operativní leasing. Tato služba je pro všechny, kteří chtějí bezproblémovou a výhodnou službu s možností pravidelného využití nového auta. Operativní leasing je mimo jiné vhodný pro podnikatele. Více se dozvíte v tomto článku.
 
Financování automobilu
Věděli jste o tom, že cca 40% nových vozidel je financováno leasingem? Ano, je to tak. Mezi výhody patří např. fakt, že se sníží riziko ztráty hodnoty vozu. Pokud si vozidlo na leasing pořídíte, nemusíte v budoucnu řešit starosti s prodejem ojetého vozu. V neposlední řadě nemusíte mít ani obavy z toho, že při nákupu vozu na leasing bude cena výrazně dražší. Je nutné vybrat takovou společnost, která má ceny stejné nebo alespoň podobné.


 
Operativní leasing
Tato služba by se jednoduše dala charakterizovat jako dlouhodobý pronájem automobilu. Každý měsíc budete platit předem sjednanou částku, a tím pádem můžete využívat automobil hned od začátku naplno. Auto na leasing nebude nikdy vaším majetkem, což má celou řadu výhod. Nebudete s ním mít téměř žádné starosti ani povinnosti. Nemusíte se starat o pojištění, vyhledávat to nejlepší a finančně nejméně náročné. Servis vozidla, různé opravy nebo dálniční poplatky za vás vyřeší také někdo jiný – leasingová společnost.
Získejte auto na leasing a využívejte jej bez starostí. K tomu, abyste si sjednali operativní leasing, nemusíte být podnikatel nebo firma, ale i „obyčejný“ člověk. Výhodou mimo jiné je, že každý třetí rok můžete obměňovat vozový park. Nikdy se nebudete muset starat o prodej vozu. Jediné, co bude vaší povinností, je tankování pohonných hmot a ježdění.
 
Podpora pro podnikatele
V poslední době stoupá tendence zájmu o operativní leasing. Je nabízen v těch nejvýhodnějších formách. Oceňují ho nejen podnikatelé, ale také prodejci aut. I ve firmách je tato služba pořizování automobilu stále více využívána.
Důvod, proč je operativní leasing tak oblíbený, je např. snižování rozpočtu, k menší jednorázové finanční zátěži.  
 


Leasingová společnost
S leasingovou společností předem zkonzultuje všechny nutné záležitosti k uzavření smlouvy. Důležitým bodem je účel využití automobilu a kolik kilometrů během roku přibližně najedete. Na základě těchto údajů dostanete auto do podnájmu. Nemusíte platit žádné havarijní a povinné pojištění, starat se o zimní pneumatiky nebo skládat akontaci. Můžete si vybrat model auta, jaký chcete. Ať už se vám líbí Škoda Octavia, Kodiak či Superb.
Jestliže hledáte operativní leasing s těmi nejlepšími nabídky, zkuste se zkontaktovat se společností Driveto. Pro každého zákazníka se snaží vždy vybrat tu nejlepší a nejvýhodnější nabídku. Na Driveto.cz si vyberete auto, zašlete poptávku, vyčkáte na telefonní spojení, kdy vás bude požádáno o dokumenty pro ověření příjmů. Leasingová společnost ověří měsíční splátku vůči příjmům, po schválení objednají auto u prodejce a vy už se budete moci těšit na váš vysněný vůz. Je to tak jednoduché.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: