Více informací
Cestování

​Skvělý hotel v Praze, Plzni a Bratislavě


​Skvělý hotel v Praze, Plzni a Bratislavě Pokud vyrážíte na dovolenou do nějakého z těchto velkých měst, určitě vyzkoušejte ubytování v některém z třech luxusních hotelů, které Vám zde přiblížíme. Jedná se o tří a čtyř hvězdičkové hotely. No přesvědčte se sami, není tohle ráj dovolenkářů? Neváhejte a zamluvte si také Váš pokoj.

PRAHA
Nejdříve začneme v našem hlavním městě – tedy v Praze. Zde se nachází hotel nesoucí jméno hotel Century Old Town Prague Mgallery By Sofitel. Jedná se o čtyřhvězdičkovou budovu, která spadá pod značku MGallery By Sofitel. Pokud půjdete procházkou z Václavského, či Staroměstského náměstí k cíli dorazíte za 10 minut.
 
Pokoje a vybavení
Je zde 169 pokojů, pro návštěvníky, tři konferenční místnosti a také skvělá restaurace La Veranda se zimní zahradou, nebo můžete navštívit bar Hedgehog. Všechny pokoje mají klimatizaci a po celém hotelu je zdarma Wi-Fi. Naleznete tu jak klasické pokoje, tak prostorná apartmá.  Luxusní a moderní vybavení od televize po minibar a koupelnu s kosmetikou Lanvin (zdarma), Vám poskytne to nejlepší pohodlí. Pro bezpečnost je v pokojích umístěn kouřový alarm a vstup je na čipovou kartu. Pokojová služba je samozřejmostí.


 
Okolí a dostupnost
Jak už jste si mohli přečíst výše, hotel je kousek od pražských náměstí. Pokud budete vyrážet z jiných míst jako například z Hlavního nádraží, cesta je dlouhá 1 km a z Masarykova nádraží jen 500 m. V okolí hotelu můžete navštívit například Museum of Communism, Stavovské divadlo, Jindřišskou věž, nebo Palladium. Zamiřte na toto krásné místo a užijte si prvotřídní relax!
 
PLZEŇ
Nyní se přesuneme trochu na západ a podíváme se do tříhvězdičkového hotelu Ibis. Nachází se v Borských polích nedaleko univerzity. Ibis hotel Plzeň je vhodný jak pro turisty, tak pro lidi, kteří přijeli například na dovolenou, nebo za odpočinkem, ale také pro ty, kteří sem vyrazili za prací. Pojďme se podívat dovnitř.
 


Pokoje a vybavení
Naleznete zde 130 pohodlně vybavených pokojů, opět s Wi-Fi zdarma. Pokoje jsou s jednou, nebo dvěma manželskými postelemi, popřípadě manželská postel a přistýlka. Mezi další vybavení patří například koupelna se sprchou, televize, pokojová služba a vstup na čipovou kartu. Pro pracovní účely Vám nabízí dvě konferenční místnosti s kapacitou 70 osob. Na parkovitě před budovou je možno zaparkovat 80 aut. Navštívit můžete také sympatickou restauraci Sid&Cie, která se nachází přímo v hotelu stejně jako lobby bar. V restauraci si pochutnáte na středomořských a českých specialitách.

Okolí a dostupnost
Z hlavního nádraží v Plzni je hotel vzdálen 4 km. Dostat se k němu můžete také autobusem (linka18), nebo autem z dálnice D5 (E50) EXIT 89. V okolí můžete vyrazit například do zoologické a botanické zahrady, Západočeského musea, nebo se pokochejte katedrálou svatého Bartoloměje. Tak co myslíte, vyrazíte za pohodou do Plzně?
 
BRATISLAVA
Teď zamíříme do hlavního města Slovenska – do Bratislavy. Tady se můžete ubytovat v nově otevřeném čtyřhvězdičkovém hotelu s názvem Mercure Bratislava Centrum. Jak už ze jména vyplývá, nachází se přímo v centru tohoto zajímavého města. Své pohodlí zde jistě najde každý z Vás.
 
Pokoje a vybavení
Hotel nabízí 175 perfektně vybavených pokojů. Zajímavostí je, že interiér místností je inspirován pop-artem. V koupelnách naleznete vanu či walk-in sprchové kouty a ve většině případů je toaleta od tohoto prostoru oddělena. Vstup opět na čipovou kartu, dále pak zdarma Wi-Fi a telefon s televizí na pokoji. Na jídlo můžete zajít do místní restaurace s názvem Signature, také bar, který je součástí restaurace Vám nabídne například všemožné druhy káv z Cups & Taste. Dále Vám nabízí sedm konferenčních místností s kapacitou 180 lidí.


 
Okolí a dostupnost
Hotel se tedy nachází přímo v centru Bratislavy, pěší chůzí stojí pouhých 10 minut od hradu a nákupní zóny. V okolí určitě nezapomeňte navštívit krásnou zoologickou zahradu, již zmíněný hrad, nebo technické muzeum (Muzeum dopravy). A pokud se chcete jen projít na čerstvém vzduchu, určitě zajděte do nedalekého praku s nádhernou Fontánou. Máte se na co těšit!

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: