Více informací
Cestování

Beskydy – dovolená se vším všudy!


Beskydy – dovolená se vším všudy!

Lidé si pod pojmem dovolená nejčastěji vybaví písečné pláže a stále modré moře, ale věřte tomu nebo ne, dovolené jsou i o něčem jiném, než pouze o vyvalování se na pláži. Někteří raději dávají přednost aktivní dovolené, která v sobě nese turistické túry, relaxaci za odměnu a také dobré jídlo, které nasytí na celou noc. Proto se není čemu divit, když v poslední době jsou preferovány místo zahraničních dovolených ty české, které jsou plné krásné přírody a tras vhodných pro turistiku. Jednou z těch nejoblíbenějších přírodních krás jsou také Beskydy. Pobyty v Beskydech jsou každoročně nejvíce lákavé pro řadu turistů, kteří se sem dokonce vracejí i po několika letech. Je zde mnoho možností, co podniknout. Nejoblíbenější však bývá výšlap na Lysou horu, která je nejvyšším vrcholem Moravskoslezských Beskyd. Po sestupu dolů se většina turistů osvěží vynikajícím pivem v Beskydském pivovárku a zamíří na svou ubytovnu či chatu, kterou si objednali pro svou dovolenou.

Pokud se však do Beskyd teprve chystáte, možná se aktuálně ohlížíte po nějakém ubytování, které by pro vás bylo nejideálnější. Velice populární je chata Měsíček, odkud se velice dobře dostanete právě na Lysou horu. Pokud však chata není podle vašeho gusta, mrkněte rovnou na rekreační centrum Sepetná.

Jídlo, ubytování a relax v jednom!

Rekreační centrum Sepetná nabízí návštěvníkům Beskyd unikátní možnost ubytování. Vybírat si mohou nejen z penzionu a chat, ale také i z hotelových pokojů. K dispozici jsou však i bungalovy, které ocení například partie dobrých přátel. Toto rekreační centrum se vám však postará i o vyhladovělá bříška. Jídlo je zde hodnoceno na jedničku! A po náročném výšlapu a následném sestupu z nejvyššího vrcholu Moravskoslezských Beskyd se zde pak můžete naložit do bazénu či vířivky. I relaxace tedy bude v plánu dne.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: