Více informací
Bydlení

​Party stany pro zábavu s přáteli


​Party stany pro zábavu s přáteli Letní sezóna právě začala a jistě mi dáte za pravdu, že období grilování, oslav a setkání s přáteli je v plném proudu. I během celého roku se vyskytne opravdu hodně příležitostí, kdy se slaví ve velkém. Nejlepším řešením k pozvání mnoha hostů je ideální využít zahradu. Co dělat, když ale zrovna na daný den nevyjde počasí? Nenechte se odradit, sáhněte po party stanu nebo zvolte tzv. stanový přístřešek. S ním si budete moci dovolit ty nejrůznější akce pod širým nebem.
 
Letní oslavy
Máte naplánovaný program na víkend, ale počasí vám zrovna nepřeje? Nezoufejte, zkuste rozkládací party stany, které vám zajistí venkovní oslavu pod střechou. I kdyby bylo příliš velké horko, oceníte, že nebudete muset trávit několik hodin na přímém slunci. Rozkládací party stany můžete rychle složit, rozložit a i přesunout.
Myslíte si, že cena stanů je vysoká? Ale kdepak! Za kvalitu se přece platí a na tu je v tomto případě nutné hledět. Stany by měly mít pevnou konstrukci, která vydrží i ty nejvíc nepříznivé podmínky. Nechcete přece, aby se vám při větru poničil nebo odlítnul. Stejně tak je důležitý i povrch stanu, který by měl být z kvalitní látky s PVC nátěrem. Vybrat si můžete i stan s nastavitelnou výškou stropu.
 
Na zahradu
Už se vám stalo, že jste chtěli na zahradě vykouzlit přístřešek, kam si uskladníte dřevo, nářadí nebo jen tak nějaký materiál? Zahradní přístřešek je to nejlepší řešení pro vytvoření prostoru na místech, kde si nemůžete vybudovat trvalou stavbu. Výhodou je libovolné přesouvání po zahradě a snadné složení. Složení a rozložení zabere jen pár minut, bez jakéhokoliv nářadí. S montáží si snadno poradí i jen jedna osoba.
 

Snadné stavba
Skládací stánky jsou perfektní na zakrytí nebo na oddělení samostatného prostoru. Skládací stánek dokážete postavit sami bez jakéhokoliv nářadí. Vybrat si můžete z celé řady velikostí. Zvolit můžete hliníkovou nebo ocelovou konstrukci, které jsou maximálně pevné, stabilní a jsou odolné povětrnostním vlivům. Nůžková konstrukce je snadno ovladatelná jednou osobou. Co oceňuji na skládacím stánků já osobně je fakt, že nezabírá mnoho místa ve složeném stavu a na přepravu mi stačí osobní auto. Lze využít i na rybaření, trhy a jarmarky.
100% kvalita vám zaručí ošetření proti korozi, odolnost proti UV záření a velmi pevné spoje.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: