Více informací
Bydlení

Výkup aut a likvidace vozidel


Výkup aut a likvidace vozidel Chcete si pořídit nové auto a nevíte si rady, co s tím ojetým, se kterým jste doposud jezdili? Jak ho prodat co nejvýhodněji a nejrychleji? Zkoušeli jste navštívit autobazary, které vám za něj nabídly částku, se kterou jste nebyli spokojeni? Bohužel je to tak, některé autobazary bohužel vykupují za směšné sumy. Existuje celá řada variant prodeje vozu, např. i přes inzerát. Máme však jedno perfektní řešení, zkuste výkup aut zahotove.cz. Budete příjemně překvapeni.
 
Výhodné řešení
Autobazar vám nabízí za vaše ojeté auto málo peněz, na inzerát vás nikdo doposud nekontaktoval, je na čase zkusit výkup aut za hotové. Osobní, firemní i užitkové vozy všech typů, modelů a značek, dokonce i nepojízdné vraky, větší množství vozidel najednou nebo stavební a užitkové stroje můžete předat k likvidaci. Nemějte obavy z hromadou papírování, vyřizováním a spousty práce. Spolupráce s zahotove.cz vás mile potěší. Vše vyřídí za vás. Předem vám sdělí předběžnou cenovou nabídku a po osobní prohlídce vozu vám určí jeho hodnotu. Přichystají pro vás kupní smlouvu, kterou jen podepíšete. Na základě toho obdržíte protokol o ekologické likvidaci a je hotovo.
 


Rady a typy
Cenu za vaše ojeté auto můžete zjistit předem a to buď prostřednictvím online formuláře, nebo telefonicky.
Víte, čím je ovlivněna výsledná cena vozu? Samozřejmě tou nejdůležitější roli hraje celkový stav vozidla a jeho stáří.
Zajímá vás, jak dlouho potrvá, než vám za vozidlo zaplatí? Odpověď je jednoduchá. Ihned! Samozřejmě po podpisu kupní smlouvy vám v hotovosti vyplatí celou částku.
Máte havarované vozidlo a chcete se ho „zbavit“? I to lze. Do 24 hod dojedou pro nepojízdné vozidlo kamkoliv po celé České republice a vyplatí vám za něj odpovídající cenu (např. i na náhradní díly).
Co budete k této službě potřebovat? Malý a velký technický průkaz, průkaz totožnosti (občanský průkaz nebo cestovní pas), plnou moc ke změně vlastníka (pokud jím nejste vy sám).
Měníte-li často svůj vozový park, pak je pro vás tato služba nejlepším řešením. Praha likvidace aut vám dokonce zajistí i odvoz do místa bydliště, jakmile budete bez auta.
 
Opravit nebo prodat? 
V dnešní době se nevyplatí investovat do oprav peníze, bohužel tím hodnotu vozidla nezvýšíte. Nejsnadnější, nejbezpečnější a nejrychlejší způsob prodeje je výkup za hotové. Výhodou výkupu za hotové je nejen rychlý převod peněz, ale také žádná práce kolem s papírováním, žádné starosti.
Prodej auta by vás neměl v žádném případě stresovat, naopak. Těšte se a kontaktuje zahotove.cz v případě, že stále chcete vaše vozidlo prodat. Věřte, že své auto dobře prodáte.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: