Více informací
Bydlení

​Matrace – nejlepší přítel spánku


​Matrace – nejlepší přítel spánku Značka Bazyl má na svém kontě obrovské množství spokojených zákazníků. Jedná se o špičkovou kvalitu výrobků, kterými jsou především matrace a rošty z kvalitního materiálu a mimo jiné i textil do ložnice. Prioritou této firmy je spokojenost zákazníka, a proto zakládají především na odborném poradenství svým klientům při výběru vhodné matrace. Stojíte zrovna na prahu koupi nové matrace, výměny staré či zvažujete celkově vylepšit vaše spaní? Pak jste tady správně.
 
Matrace je základ
Správný výběr matrace vám zajistí tu nejlepší relaxaci, regeneraci při spánku a odpočinku. Víte o tom, že člověk prospí zhruba 1/3 života? Pořiďte si tu nejlepší matraci ke zdravému spánku a načerpání energie do nového dne.
Na výběr máte mezi celou řadou matrací – dětské, ortopedické, sendvičové, z PUR pěny, matrace z paměťové pěny, ze studené pěny, s kokosovým vláknem, latexové, matrace s vysokou nosností, speciální matrace pro teenagery, seniory, do dětských postýlek, do hotelů anebo luxusní matrace.
 
Proč právě matrace Bazyl?
  • Široký výběr zboží
  • Výroba matrací na míru
  • Certifikované materiály (Öko-Tex Standard 100)
  • Krátké dodací lhůty
  • Akční ceny či dárky k zakoupenému zboží
  • Osobní přístup ke každému zákazníkovi
  • Matrace v akci 1+1

Matrace King
Nejprodávanějším typem matrace je ortopedická matrace KING mini 7 zón 15 cm – 90x200 cm. Oboustranná matrace s tuhostí H4 (měkčí strana) H5 (tužší strana) je ideální pro osoby do 120 kg. Tato sendvičová matrace nabízí vysoký komfort spánku a vyniká výbornou vzdušností. 7 anatomických zón napomáhají k uvolnění svalstva, prokrvení pokožky a k relaxaci. Potah matrace Casino je příjemný na dotek, vhodný též pro alergiky, snímatelný a lze prát v pračce při teplotě do 60°C. K tomuto typu matrace se doporučuje pevný nebo polohovací lamelový rošt či pevná deska.


Matrace King mini 7 zón

 
Matrace z paměťové pěny
Nejlepším typem matrací pro poskytování dostatečné opory páteři a kloubům po celou noc jsou matrace z paměťové pěny. Díky tělesnému teplu se matrace během spánku přizpůsobí tvaru vašeho těla, a poté co ráno vstanete, se opět vrátí zpět do svého standardního tvaru. Tato vlastnost zajišťuje matraci dlouhodobou trvanlivost. Matrace či toppery z paměťové pěny se pyšní oficiální pečetí „Certifikovaná technologie“, kterou např. uděluje NASA svým výrobkům. Tento typ matrace je vhodný pro každého, nejideálnější volba pro páry, protože nepřenáší pohyb.

Kompletní sortiment naleznete na Bazyl.cz


 Matrace Wells Memory Plus 7 zón

 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Radka napsal:
23.02.2024 11:35:15
Matraci z paměťové pěny jsem měla na poslední posteli- nespalo se mi na ní špatně, ale především v létě mi na ní bylo opravdu horko, takže jsem nakonec zvolila na mou postel zpátky matraci s pružinami.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: