Více informací
Bydlení

​Matrace ovlivní váš spánek


​Matrace ovlivní váš spánek Výběr kvalitní matrace není nic jednoduchého. Na českém trhu existuje nepřeberné množství matrací, víte, která je ta pravá? Vybrat si tu správnou matraci ovlivňuje hned několik faktorů. Pojďme se podívat na to, jak důležitá je pro nás matrace do postele, a jak nejlépe vybrat.
 
Kvalitní matrace je základ
Spánek a odpočinek potřebuje každý z nás. Každý večer uleháme do postele s pocitem, co nejvíce si odpočinout a pohodlně vyspat. K tomu budete potřebovat nejen postel, kvalitní rošt ale také zdravotně nezávadnou matraci. I když vám to možná nepřijde, v posteli strávíme přibližně třetinu svého života. Nepodceňujte tedy vhodnost a funkčnost výběru matrace.
Nekvalitní nebo dokonce špatně zvolená matrace může mít negativní vliv na naše zdraví. Převalování se, málo spánku, neschopnost během noci usnout, bolest zad, hlavy … takto se projevuje, že u vás v posteli něco není v pořádku. Tyto obtíže a celá řada dalších mohou nastat pouze tehdy, když vaše matrace neposkytuje komfort. Možná je to pro vás signál a varování na to, že byste měli zkusit vyměnit starou matraci za novou. Nekvalitní matrace může mít negativní vliv na vaše záda, krční obratle, způsobuje bolest v oblasti beder a hlavy. Málo spánku a ještě ke všemu na nevyhovující matraci, má vliv i na naší psychiku.

Výhodná matrace je zárukou kvalitního spánku
Vzbouzet se plní energie, odpočinutí, nepodráždění, s dobrou náladou, můžete i vy. Pokud si nevíte rady s jejím výběrem, zkonzultuje se s proškoleným personálem. Matex je tu pro vás! Dynamicky rozvíjející společnost, zaměřená na prodej produktů do ložnic, dětských pokojíčků a pro zdravé spaní. Na trhu působí již od roku 2004. Poradí vám online nebo přímo v Matex prodejnách v Praze, Kladně, Mostě, České Lípě, Teplicích a v Rakovníku.
 
Vyberte si
Pružinová matrace v moderní podobě, tzv. taštičkové. Jádro se skládá z cca 380 pružin, které jsou zašité v malých „taštičkách“ z netkané textilie. Matrace jsou pružné, prodyšné a i po několika let používání neuslyšíte žádné zvuky a vrzání z pružin. Oceníte výborné ortopedické vlastnosti.
Spí se vám na vaší staré matraci dobře a i tak přemýšlíte o malém vylepšení? Krycí matrace je určena k položení na stávající matraci, které zkvalitní polehové vlastnosti a mimo to i dodá anatomické parametry. Vrchní matrace navíc ochrání proti znečišťování, vzniku nevzhledných skvrn a mechanickému poškození.
Každý výběr matrace je samozřejmě individuální, záleží na vaší váze, výšce, na uživatelské a zdravotní problémy, oblíbené tuhosti i to, jaký máte podklad matrace.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: