Více informací
Bydlení

​Relaxační masážní křeslo


​Relaxační masážní křeslo Jak už sám název napovídá, relaxační křeslo je určené především pro odpočinek, pohodlí, masáž a relaxaci. Maximální komfort a trvanlivost.
 
Relaxační křeslo
Oproti klasickému křeslu by mělo relaxační masážní křeslo mít opěradlo s větším sklonem a mělo by být vybaveno opěrkami. Odpočívat by měl každý a záleží jen na Vás, jakou formu zvolíte. Při relaxaci tělo regeneruje, uvolňují se svaly a psychika zároveň. Tento typ křesla je určen pro delší sezení, sledování televize, ke čtení knihy nebo zkrátka ke správné relaxaci. Navíc se v něm i příjemně zahřejete. Jak to? Čtěte dál.

Křeslo REGOline
Vesardi.cz nabízí komfortní a vysoce kvalitní křeslo REGOline, které bylo vyrobeno tak, aby splňovalo všechny vaše požadavky. Křeslo je navrženo designéry tak, aby zapadlo do jakéhokoliv interiéru. Dokonale se přizpůsobuje tělu a je také vybaveno masáží vibrací s ohřevem. Podonožka u masážního křesla umožňuje rovnoměrné rozložení sedícího těla a dokonale tím napodobuje relaxační pohovku.
Celkem čítá 8 masážních míst, 6 v židli, 4 v opěráku, 2 v podsedáku a 2 i v opěrce nohou. Promasíruje vás od hlavy až k patě. Vybrat si můžete z pěti různých masérských programů a dokonce zvolit i intenzitu masáže. Jen si představte, jak dopřejete svému tělu masáž zad, hýždí a stehen apod.
Díky vyhřívání křesla se vám zlepší prokrvení těla, odbourávají se tím tukové polštářky a uvolňuje se zablokované svalstvo. Ideální kousek např. do obývacího pokoje pro dlouhé zimní večery. Křeslo je vyrobeno z ekologické kůže, vysoce odolná proti mechanickému poškození. Co se týká spotřeby, maximální spotřeba je 14,4 W.


 
Dominanta pokoje
I když bývá dominantou obývacího pokoje gauč, relaxační masážní křeslo je skoro na stejné úrovni. Velký podsedák, dokonale tvarované područky a opěrka nohou.Křeslo je dostupné např. ve smetanové barvě kůže a mahagonovým dřevem, které se hodí do každého interiéru. Dále v černé, červené, šedé, hnědé a bílé barvě.
Důležitým požadavkem relaxačního křesla by měla být polohovatelnost, kterou si každý může nastavit dle svého přání.
 


Dnešní doba se vyznačuje značnými nároky na pracovní výkony a váš čas. Už dost stresu a únavy! Odpočiňte si v masážním křesle v pohodlí domova. Pohodlnou relaxaci můžete denně prožívat i Vy. Cena relaxačního křesla je opravdu úžasná. Necelých šest tisíc korun, to je za hubičku. A kromě opravdu nízké ceny je výhodou produktu i jeho nosnost, která činí 120 kg.
Užijte si večery u televize s příjemnou domácí relaxací a masáží. 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: