Více informací
Bydlení

​Moderní obývací stěny


Klíčová slova
obývací stěna, obývák, nábytek
​Moderní obývací stěny  Za centrální a reprezentativní místo v domácnosti je považován obývací prostor. Všichni si většinou dávají záležet na výběru sedací soupravy a obývací stěny.
 
Obývací pokoj
Tato místnost je určena nejen na pohodové večery s rodinou, relaxaci ale také večírky a návštěvy. Jedná se o prostor v domě či bytě, který chce mít každý krásný a čistý.
Plánujete-li vybavování nebo modernizaci této místnosti, myslete zejména na vhodnou sedací soupravu a moderní obývací stěnu.
 
Jak vybrat obývací stěnu?
V první řadě vybírejte dle rozměrů. Do prostorného obýváku můžete vybrat velkou obývací stěnu s mnoha doplňky. Naopak do malých prostor volte jednoduché soupravy, které celou místnost provzdušní. Dopracujte se ve svém interiéru k maximální dokonalosti. Zkuste se zasnít a ve vaší mysli navrhnout a vytvořit obývák s nepřehlédnutelnou moderní obývací stěnou.
Obývací pokoj můžete zařídit vkusně, elegantně, luxusně i lehce extravagantně. Záleží pouze na vašem vkusu.
 
Barvy v obývacím pokoji
Barvami nešetřete, ale také nic nepřehánějte. Nic nezkazíte obývací stěnou v pastelových odstínech nebo přírodních barvách. Nádherně vypadá v kombinaci s tyrkysovou a žlutavou barvou. Zkuste celou místnost prozářit vkusným designovým kobercem nebo tapetou, které se o pět vrací do módy.
Moderní záležitostí jsou nízké stolky z masivu, barevné lampy a huňatý koberec (běhoun).  V dnešní době převládají obývací stěny minimalistické a luxusní, určitě s jejich koupí neotálejte.
Klasické stěny mají police, knihovničku a spoustu úložných prostor v podobě různě velkých skříněk. Druhým typem obývací stěny je pouze televize, která je zpravidla umístěna na nízkém stolku, dále pár knih a květina na jedné polici. Pokud netoužíte využívat obývací pokoj jako místo k uskladnění pár věcí, zkuste vynechat šuplíky i různé komody. Dominantu místnosti vytvoří trendy sedací souprava a odpočinkové křeslo s taburetkou.
 
Malý byt
V případě garsonky nebo malého bytu, kde musíte myslet na každý centimetr prostoru, doporučuji využít obývací stěnu jakou součást jídelního koutu nebo přímo kuchyně. Úložné prostory tak můžete využít na cokoliv, např. i na příbory, ubrusy, utěrky, nádobí apod.
Na výběr máte z celé řady obývacích stěn. Existují nadčasové kousky, které budou moderní i za několik let – bílé, hladké kubistické tvary.
Vsaďte na jednoduchost a střídmost. Rozmístěte jednotlivé kousky nábytku po obýváku. 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
bláža napsal:
10.08.2017 13:56:50
lehátko [url=http://www.seznam.cz]seznam[/url]
https://www.seznam.cz/

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: