Více informací
Bydlení

Tisk vizitek online


Tisk vizitek online I když v dnešní době vládnou spíše elektronické a informační technologie, nejlepší cesta ke komunikaci je osobní kontakt a samozřejmě, co se týká podnikání a předávání vašeho kontaktu, je poskytnutí vaší vizitky. Jistě jste během obchodního jednání kolikrát potřebovali dát vaše telefonní číslo, adresu nebo dokonce emailovou adresu. Než se s tím přepisovat na kus papíru, který mnohdy ani není po ruce, poslouží vám k tomu právě ona zmíněná vizitka. Zajímavě zpracovaná a na první pohled pěkná vizitka o vás již v úvodu mnohé prozradí. Jedná se o důležitou součást vlastní prezentace.
 
Vizitky jsou potřeba
Vizitky si můžete nechat navrhnout přímo grafikem nebo máte možnost snadné přípravy online na základě daného podkladu. Návrhy jsou volně k dispozici, a pokud si i z široké nabídky nedokážete vybrat ten nejlepší pro vás, můžete si nahrát návrh vlastní. Je jen na vás, jak bude finální vizitka vypadat. Výhodou tisku vizitek online je zejména: kvalita, rychlost vytvoření a rychlost dodání. Vizitky můžete mít doma již do druhého dne po celé ČR.
Na tisk vizitek jsou používány brilantně bílé papíry, které jsou kvalitní díky své pevnosti a odolnosti. Samozřejmě máte variantu výběru matné nebo lesklé úpravy. Chcete-li aby vizitka vypadala luxusně, doporučuji využít možnost laminace.
 
Jak má vizitka vypadat?
Na vizitku si můžete dát např. logo vaší společnosti. Mějte na paměti, že celkové barevné provedení nejlépe vypadá, pokud vycházíte právě z barev vašeho loga. Barvu písma doporučuji čitelnou. Zdobené styly nejsou příliš vhodné, naopak mohou celkovému vzhledu akorát uškodit. Co se týká základních rozměrů vizitek, v České republice je nejpoužívanější rozměr vizitek 90 x 50 mm (tj. 9 x 5 cm, 1063 x 591 bodů, 3,543 x 1,97 palců), jedná se o tzv. standardní velikost vizitky. Oproti tomu, v západní Evropě můžete narazit na rozměr 85 x 54 mm, tzv. euro formát. A aby toho nebylo málo, ve Velké Británii se můžete setkat s rozměrem 75 x 40 mm.
Tradičním materiálem je samozřejmě papír, který by měl mít gramáží od 250 g výše (nejlepší a nejkvalitnější je 300 g). Chcete-li mít vizitku opravdu hodně odlišnou od těch klasických, lze použít i jiný materiál – např. dřevěnou destičku.
 


ilustrační foto - vzor vizitek

Tisk vizitek
Tisk vizitek nabízí celá řada společností. Některé z nich vám dodají kvalitně odvedenou práci, ale bohužel existují i takové, které zas neprovedou tak dobrou práci. Tiskem vizitek online byste měli ušetřit nejen práci a čas, ale samozřejmě i vaši peněženku. Nenechte se napálit levnou vizitkou (mnohdy nekvalitní), spojenou s vysokou cenou dopravy. Při tvorbě vizitek se na cenu dopravného a balného podívejte a nezapomeňte také zkontrolovat již zmíněnou gramáž použitého papíru. Přece nechcete měkké, nekvalitní a vzhledově nepěkné vizitky.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: