Více informací
Bydlení

​Kvalitní nábytek ve vintage stylu. Líbí se vám?


​Kvalitní nábytek ve vintage stylu. Líbí se vám? V dnešní době jsou trendy v oblasti bydlení velmi rozmanité. Skandinávský styl, retro, rustikální, plastový, kovový a celá řada dalšího. Ať už si zvolíte jakýkoliv styl, je důležité vybrat nábytek nejen moderní, ale zejména praktický, který vám bude denně sloužit. V následujících řádcích se dozvíte něco málo o vintage stylu. Líbí se vám?
 
Vintage styl
Interiér vybavený ve stylu vintage se nese v duchu noblesy, elegance a exklusivity. Chcete-li si vaše bydlení oživit, můžete zvolit mimo kvalitní nábytek např. dekorační prvky ve vintage stylu. Patří sem např. vintage obaly na květníky, koberce, zrcadla, truhlíky nebo i obyčejné vintage foto rámečky.
Originální a nevšední bydlení můžete mít i vy. Stačí si vybrat s široké nabídky vintage nábytku. Tento nadčasový styl se vám bude líbit i za několik let.
 
Noblesní spaní
Jak se vám líbí postel Adore s vysokým prošívaným čelem? Je vyrobena z masivního dřeva a doplněna o šedou látku. Ve stejnobarevném provedení můžete k posteli přidat noční stolek, který patří do každé ložnice. Nejen na ukládání knih, kapesníčků nebo budíky, ale také na stylovou lampičku.
Milovníci kovových prvků a detailů si jistě zamilují praktickou postel Palavan. Elegantní kovové provedení působí nejen noblesně, ale také bytelně. Tato postel může být během dne využívaná jako pohovka. Hodí se jak do obývacího pokoje, do ložnice, tak i např. do dětského pokojíčku (pro teenagera).
Celkový look jakékoliv místnosti snadno doplníte vintage kobercem Elrond. Co na něj říkáte?





 
Obývací pokoj
I maličkosti dokáží změnit celou místnost. Jedno křeslo s taburetem nebo bez může doslova proměnit obývací pokoj a dodat celému interiéru svěží nádech. Čalouněné křeslo je maximálně pohodlné, doplněné o dřevěné nožičky z masivu. Co říkáte např. na historicky pojaté romantické křeslo Astro? Myslím si, že si ho užijete od prvního posezení. Sedací část je vyplněna PUR pěnou, která má výborné vlastnosti. Na začátku je tužší, ale používáním se stává komfortnější, bez ztrácení na objemu. Praktický taburet vám poskytne dokonalou úlevu a mimo jiné lze použít i jako odkládací plocha. Neocenitelné jsou „uši“ křesla, o které si můžete opřít hlavu a nerušeně odpočívat. Umístit ho můžete do obývacího pokoje, ložnice nebo třeba i do pracovního koutu. Cena takového křesla se pohybuje okolo 7500 korun. Vysoce kvalitní nábytek se vyznačuje pevností, trvanlivostí a mimořádně kvalitní použitou surovinou. 
 
Když už vintage styl, tak se vším všudy. Pokud se nebojíte starších originálních kousků, sem s nimi. I drobné doplňky naprosto změní bydlení a dají mu jisté osobité kouzlo.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: