Více informací
Bydlení

​Originální bytové doplňky


​Originální bytové doplňky Chcete-li si váš interiér a exteriér domu oživit něčím originálním, doporučuji začít hned u vchodu. V následujících řádcích bude řeč o poštovních schránkách, domovních číslech a v neposlední řadě také o věšácích na klíče. I v takových detailech je dobré být originální, vkusný a moderní.
 
Poštovní schránka
Nedílnou součástí našich domovů jsou poštovní schránky a to i v této internetové a elektronizované době 21. století. Na výběr je celá řada schránek – kovové poštovní schránky, nerezové poštovní schránky nebo bezpečnostní schránky. Je dobré vybrat schránku uzamykatelnou cylindrickým zámkem, do které se vám jen tak někdo nedostane. Materiál, ze kterého jsou vyrobeny je odolný vůči povětrnostním vlivům počasí.
Vybrat a nakoupit různé druhy schránek můžete z pohodlí domova.


 
Domovní čísla
Aby vám schránka skvěle ladila k ostatním doplňkům na domě, doporučuji začít u stylového domovního čísla. Jsou vhodné k označení rodinných domů, bytů ale i místností. Můžete je využít nejen v exteriéru, ale také v interiéru. Tento údaj na domě slouží většinou pro korespondenční účely, identifikační a designové. Je zapotřebí umístit je na dobře viditelné místo. Domovní čísla můžete nainstalovat různými způsoby – nalepit pomocí oboustranné pásky, přibít nebo přivrtat.
Vybrat si můžete antracitové, stříbrné matné nebo nerezové. Všechny vypadají stylově a krásně.
Jak již bylo zmíněno, čísla by se měla snoubit např. s poštovní schránkou, okenicemi nebo kováním.


 
Doplňky do předsíně
Předsíň nebo chodbu můžete vyšperkovat různými doplňky, mezi které patří např. stojany na deštníky, věšáky, police a poličky, úložné boxy nebo věšáky na klíče.
Rovné police a římsy nebo rohové poličky, které jsou vhodné zejména do menších prostor, jsou praktickým odkládacím prostorem.



Interiér vhodně doladí i jiné dekorativní předměty ve formě sušených květin, koberečků, keramické nebo textilní doplňky, obrazy apod. Záleží jen na vašem vkusu a celkovému stylu v bytě.
 
Je krásné, když je exteriér a interiér sladěn tón v tónu. První dojem, který na návštěvníka před vstupem a po vstupu do domu udělá, je opravdu důležitý. Řiďte se heslem „V jednoduchosti je krása“. Zařizujte vkusně, účelně a designově, je to tak jednoduché.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: