Více informací
Bydlení

​Botníky – kam uložit boty?


​Botníky – kam uložit boty? Většina lidí si říká, že úložné místo pro naše boty není zas tak důležité, ovšem není tomu tak. Volně poházené boty po chodbě či předsíni nevypadají pěkně. Na návštěvu mohou zapůsobit opravdu velmi negativně. Po příchodu do domu nebo bytu je důležité bot přezout a uložit je na vyhrazené místo. Kam? Přece do botníku.
 
Chodba, předsíň
Upravte si vaši předsíň či chodbu tak, aby byla nejen moderní, ale zejména praktická. Je to vaše vizitka, jak bude vypadat tato komunikační místnost, do které vstoupíte při příchodu do domu či bytu jako první. Předsíň by měla být zejména praktická. Měli bychom mít prostor k odložení svrchního oděvu a obuvi. Základní předsíňový nábytek musí tvořit odkládací stěna a kvalitní botník.
Zejména ženy mají touhu kupovat stále nové a nové boty. Potřebují vlastnit desítky párů bot – do práce, na jaro, k vodě, na plesy, kotníkové boty, sportovní obuv atd. Kam je všechny uložit?
 
Praktické botníky
Existuje celá řada různých botníků. Liší se nejen velikostí, ale také svým tvarem a typem, pro jaký druh bot jsou určeny. Lodičky se nejlépe ukládají do výklopných botníků, naopak vyšší boty do policových botníků. Do vaší chodby bezesporu zapadnou. Mají jednoduchý design a konstrukci, která vás nepřijde na velké peníze.
Velikost botníku se odvíjí od počtu členů domácnosti, velikosti místnosti a např. i z celkového počtu bot, které chcete do botníku schovat.

Moderní vyklopný botník se širokým sedákem
Výklopný botník se širokým sedákem

Výklopný botník 3 přihrádky
Výklopný botník, 3 přihrádky


Závěsná verze
Další zajímavý typ jsou závěsné botníky. Pokud máte v chodbě málo místa, tento kousek by vám měl několik centimetrů ušetřit. Jen si dávejte pozor na to, do jaké výšky je instalujete. Výhodou je, že prakticky dokážete využít i malý prostor. Botník může být vysoký ke stropu nebo naopak nízký, tzv. sedací botník, který využijí zejména děti a starší generace lidí, které si při obouvání potřebují sednout. Sedací botník s úložným prostorem dopřává komfort při obouvání. Některé typy mají sedací lavici s čalouněným sedákem, mohou být otevřené, výklopné, šuplíkové, regálové apod.
 
O obuv je důležité se náležitě starat, aby se vám nepoškrábala, neodřela, nezaprášila a zkrátka neztratila svou krásu. Praktický botník z obchodu Dona Shop je to pravé. Boty jsou snadno po ruce a navíc za super cenu. Nemusíte obcházet desítky obchodů a zjišťovat, který botník by pro vás byl ten pravý. Stačí se podívat online a vybrat velmi praktický a vkusný kousek přímo do vašeho interiéru.
 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: