Více informací
Bydlení

Proměna bytu díky bytovému textilu


Proměna bytu díky bytovému textilu Toužíte po originálních bytových doplňcích? Chcete si váš domov zkrášlit moderním designem? Teprve výběr těch správných dekorací a drobností podtrhne celkovou atmosféru vašeho domova.
 
Oblíbený design
Prostírání, ubrusy, středové ubrusy, běhouny na stůl, povlaky na polštáře, kuchyňské zástěry, chňapky, povlak na krabice od kapesníků, kapsáře, patchworkové deky a polštáře … Proč si zkrášlovat interiér pouze na Vánoce nebo Velikonoce? Vyzkoušeli jste si sladit místnost do jedné barvy? Existuje celá řada různých kolekcí, mezi které patří např. kolekce růžové květy, luční kvítí, levandule, červená srdíčka, kočky, modrý květ, pruhy, olivy, šedé foto apod. Držte krok se světovými trendy a přitom nezruinujte vaši peněženku.
Bytový textil vytváří hezký domov, díky němu se interiér zútulní, oživí a vdechne jakési kouzlo domova.


 
Bytový textil
Již dávno pryč jsou doby „holých“ oken, bez záclon a závěsů a „čistých“ stolů bez ubrusů, běhounů apod. Móda tkanin je moderní a vypadá opravdu krásně. Vdechněte místnostem život a barvu. Vyberte si takové tkaniny, které zútulní a ozvláštní místnost. Právě bytový textil je tím pravým pro dokonalou proměnu interiéru.
 
Výhody doplňků
Musíme říci, že bytový textil je nejen trendy a moderní, ale také praktický. Řeč byla o oknech, zaměřme se tedy na záclony. Okna vám ozdobí, zjemní a navíc se postarají i o funkci zastínění a zakrytí. Domov je místem bezpečí, lásky, klidu a soukromí. Díky záclonám zabráníte zvědavým sousedům nakukovat do vašeho soukromí.
Dokonce i ubrus má své výhody. Můžete jej měnit kdykoliv se vám zachce, ladit do sváteční tématiky, vytvářet slavnostnější jídelní stůl a popřípadě i zakrýt drobné vady a nedostatky na stole. Teplý talíř či horký hrnek vám nenapáchá na dřevěném stole takové škody, pokud na něm budete mít ubrus, prostírání nebo běhoun.


 
Vhodný dárek
Nejen během Vánoc, ale vlastně i v průběhu roku se nám naskytne potřeba darovat praktický dárek. Bytový textil může být pěkným a praktickým dárkem pro každou ženu, která miluje domov, hýčká si, vylepšuje, zkrášluje a oživuje si své hnízdečko.  
Trendy je vyzdobit interiér ve stylu, který vyjádří vaši osobnost, ať už je to styl přírodní, romantický, venkovský nebo jednoduchý. Pro ještě větší propojení interiéru s přírodou můžete bytový textil doplnit i o zajímavý objekt, sošku, svíčku apod. 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: