Více informací
Bydlení

Vyhrajte jednou provždy nad otravným hmyzem


Vyhrajte jednou provždy nad otravným hmyzem

Létavý a často ještě bodavý hmyz dovede pěkně potrápit. Zvláště v letních měsících, když jsou teplé noci a vy potřebujete větrat. Rozsvícená lampička u postele dovede k vám do ložnice pozvat spoustu nezvaných hostů. Jednoduché, ale vysoce účinné řešení nabízí osazení oken okenními sítěmi proti hmyzu, které vytvoří pro hmyz neprostupnou bariéru, ale vám umožní nerušené větrání.

Proškolení pracovníci vám navíc pomohou vybrat ten nejvhodnější typ, který bude ideální na vaše okna. K dispozici jsou jak typy okenních sítí, které vyžadují zásah do rámu, i ty, které můžete do okna jen zasadit a kdykoliv je zase vyjmout. Tato vlastnost se hodí zejména přes zimní měsíce, kdy můžete sítě vyjmout a chránit je tak před dlouhodobým působením mrazu a vlhkosti. Zajímavou možností je i osazení rámu speciálními protipylovými sítěmi, které jsou velmi účinné. Ocení je zejména alergici, pro které je zvláště jaro obdobím velkého diskomfortu. Pokud jde o barvy sítě, vyberete si mezi černou, šedou nebo průhlednou.

Všechny typy nabízených sítí spojuje především vysoká účinnost. Pokud budete sítě osazovat do oken interiérů, v nichž se vyskytují domácí mazlíčci či zvědavé děti, je možné použít speciální zesílenou síť, která je určena pro více exponovaná místa a zabrání tak protrhnutí či jiné poškození. Pokud jde o samotné rámy, můžete si vybrat mezi lehkou hliníkovou slitinou a extrudovaným profilem. Obě varianty jsou velmi kvalitní a můžete se na ně za všech okolností spolehnout.

Pokud nemáte okna klasických rozměrů, ale sháníte okenní sítě proti hmyzu pro atypické velikosti, nebojte se, že byste narazili na problém. Sítě je možné umístit na okna všech velikostí i typů. Vše záleží pouze na konkrétní představě zákazníka, jeho možnostech i konkrétní dispozici vašich oken.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: