Více informací
Bydlení

Eurookna


Eurookna Technologie jde neustále dopředu, ale co se týká bydlení a staveb, neustále se vracíme k základním stavebním prvkům – ke dřevu. V tomto článku se budeme bavit konkrétně o dřevěných oknech, jejichž obliba neustále roste.
 
Dřevěné prvky
Jistě mi dáte za pravdu, že dřevěné prvky dodávají domu celkovou image. Dřevo je přírodní materiál s mnoha výbornými vlastnostmi. Dřevo je „živý“ materiál, který neustále pracuje. Reaguje např. na teplotu a vlhkost prostředí. Nemusíte se bát, nejsou to velké změny, ale i tak byste s nimi měli do určité míry počítat. Dřevo jako takové nám přináší vysokou užitkovou hodnotu.
 
Dřevěná okna
Dřevěná eurookna jsou k dostání v různých barevných provedeních. Tato okna vypadají přirozeně a hodí se do každé stavby. Eurookna disponují vysokým tepelným odporem, výrazným snižováním hlučnosti (jsou vybavena izolačním dvojsklem) a díky svému přírodnímu vzhledu dovedou mimo jiné snadno navodit rodinnou a útulnou atmosféru. Eurookna Vsetín mají dlouhou životnost desítky let.
K nejčastěji používaným dřevinám, pro výrobu eurooken, patří borovice, smrk, modřín, dub a meranti (vzhled podobný dubu).


 
Euro 68
Základním modelem eurooken je Euro 68, které se používá nejčastěji pro rodinné domy, novostavby, na rekonstrukce a pro všechny stavby se středními požadavky na zateplení budovy. Mezi základní parametry patří: dvě dorazové těsnění, stavební hloubka o velikosti 68 mm, čtyřvrstvá povrchová úprava Sikkens, prémiové německé kování GU, dvojsklo a 1,3 W/m2K propustnost Uw. Euro 68 nabízí okna na otvírání, fixní, balkonové dveře, posuvné či vstupní dveře a jiná atypická okna.


 
Výhody oken
K těm největším kladům, které eurookna nabízejí, patří úspora tepelné energie, díky čemuž se snižují provozní náklady domu. Další výhodou je vysoká míra bezpečnosti, neboť skla jsou vysoce odolná proti rozbití. V oblastech se zvýšeným zvukovým zatížením tato okna zajisté také oceníte, protože mají výbornou zvukovou izolaci.
Z dalších ocenitelných výhod je právě materiál oken, který zajišťuje paropropustnost, díky němuž okna dobře dýchají.
Vsetín Eurookna jsou pojištěna kvalitními ekologickými nátěry, které mají vynikající odolnost vůči vodě, krupobití a jsou chráněny také před UV zářením.
 
Dřevěná eurookna jsou zárukou prvotřídní kvality, odolnosti a dlouhé životnosti. Pusťte k sobě domů kousek přírody i vy. Vyberte si moderní dřevěná okna – eurookna. 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: