Více informací
Zvířata

Pes a jeho strava - kvalitní strava pro psa


Pes a jeho strava - kvalitní strava pro psa Každý pes je individuální a nelze jednoznačně určit, jaká strava je pro něj ta nejlepší. Pes se posuzuje dle plemena, zdravotního stavu, věku a kondice. Chcete-li mít zdravého psa, dopřejte mu správnou a vyváženou psí stravu.  
 
Pravidla stravování
Pokud máte svého čtyřnohého mazlíčka správně naučeného, víte, že by měl jíst na stejném místě a ve stejný čas. Jeho mističku doporučuji umístit dál od vašeho jídelního stolu a během oběda nebo večeře svého psa nikdy nekrmte.
Pokud jste zvyklý na nějaké jídlo, neměňte mu náhle potravu, na nové jídlo ho raději postupně zvykejte. Obecně platí doporučení osmidenní lhůty, během které střídáte nové jídlo s tím, na který je váš pejsek zvyklý. Každý pes potřebuje různorodou stravu, mám tím na mysli to, že zlatý retrívr bude potřebovat jistě vydatnější stravu než malý pokojový pes.
Dospělý pes by měl jíst 1 x denně, mladý pes 2 x denně a štěňátko 3 x denně.
 
Masové konzervy pro psy
Kapsičky a  bývají nejčastěji používány jako doplněk stravy a u menších psů dokonce jako kompletní krmivo. Nejlepší jsou konzervy s vysokým obsahem masa. Složení je různé, existují konzervy se 100% nebo v kombinaci se zeleninou, vnitřnostmi apod.
Konzervy Falco Max s obsahem 100% masa jsou vyrobeny bez chemických přísad a náhražek.
Např. ručně plněná konzerva Max Deluxe, obsahuje ¾ kuřete s libovou hovězí svalovinou. Pokud psovi koupíte tuto lahodnou konzervu, máte zaručeno, že mu poskytnete vynikající nutriční a dietní hodnoty. Vysoký obsah hořčíku v přírodní formě se postará o správnou funkci svalů a nervů. Na zpevnění kostí v kloubech pak obsahují sodík a vápník v přírodní formě.


 
Pejskům chutná
Masové konzervy pro psy jsou dostupné v různých velikostech, složení a cenách. K dostání jsou také masové kapsičky, které mají praktické zavírání. Jsou vhodné ke skladování a perfektní během cestování. Ideální množství pro vašeho čtyřnohého mazlíčka. Základem kvalitních konzerv pro psy jsou kvalitní suroviny.
Pokud bude mistička stále prázdná, pes se na jídlo těší, máte zaručeno, že mu chutná.
A jak poznáte na první pohled, že psovi strava svědčí? Zdravý a dobře krmený pes má lesklou přiléhavou srst, kompaktní drápy, klidnou nesvědivou kůži, je vitální a kvalitní.
 
Dopřejte vašemu čtyřnohému příteli to nejlepší. Čtěte etikety, vybírejte kvalitní pokrmy a uvidíte, že se vám pes za vaši snahu a péči odvděčí. Kvalitní konzervy pro psy jsou to pravé pro vaše čtyřnohé miláčky!

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


VTC nabízí široký výběr pomůcek pro tvořivé ručičky VTC a.s. je největší velkoobchod s kvalitní českou a evropskou textilní galanterií.... více ...
S jakými ptáky se na jaře setkáte v zahradě nejčastěji Kdy začíná jaro? Oficiálně prvním jarním dnem, který je určen astronomickým... více ...
Vyhněte se běžným chybám při výměně zámků a zabezpečte svůj domov proti nezvaným návštěvníkům. Věděli jste, že něco tak zdánlivě jednoduchého jako výměna zámků může mít... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: